Strafe - egy FPS, ami 1996-ból pottyant ide

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 21.
  • Hír
Link másolása
Habár a Strafe-ről már írtunk nektek egy techdemója kapcsán, csak most, a játék Kickstarter-kampányának elindulása után vált nyilvánvalóvá, mekkora királyságra készül a Pixel Titans csapata.

A Strafe ugyanis egy olyan FPS, amely mind játékmenetében, mind látványában a kilencvenes éveket idézi, ennek ágyaz meg a játék előzetese és a weboldala is. Komolyan, kattintsátok le.


A Strafe kizárólag egyjátékos módban játszható majd, úgy viszont gyakorlatilag a végtelenségig, ugyanis minden pályája véletlenszerűen generált, és ha meg meghalsz, akkor kezdheted elölről: így minden egyes menetben más-más labirintusszerű map vár téged, amin stílszerűen az ellenfelek hulláival és vérével jelölheted meg magad mögött a már bejárt "ösvényeket". Nem, egyik sem fog eltűnni idővel, mind ott maradnak, amíg a pályán tartózkodsz.

Az Oculus Rift-támogatással is felvértezett játékhoz 185 ezer dollárt szeretnének összeszedni a fejlesztők, most éppen 37 ezer dollárnál járnak. 25 dollárért kapjátok meg a Strafe egy példányát, a megjelenésre 2016 júniusában számíthattok, PC-n.

15.
15.
br1Koo
Trevor sem lesz már egy nagy cég feje, rosszkor vesztette el a fejét.
14.
14.
SP4C3F0X
Gondolom méretben nem fogja a 90-es éveket idézni, ahogy azt már megszokhattuk az elmúlt fél évben. Lesz vagy 20 giga ilyen grafikával is.
13.
13.
GAMEROD
Ha jön a Thimbleweed Park is, akkor ennek is van létjogosultsága. Elhihetitek, vannak olyan emberek akik adnak pénzt a retro hangulatért, amerikában főleg. Nekik nem pénz 25 dollár. Az utcán lehet találni annyit, 2 kör megtétele után.
12.
12.
kopic
11.
11.
izolee69
Muhahhaa, hat ez kesz. :-)))
10.
10.
Ruga
Ez mennyire beteg, atyaég..
9.
9.
Spectrum
Úgy látszik, továbbra is divat igénytelen flash játékokért kickstart támogatást kérni.
8.
8.
Yanez
Ha valóban így repkednének a monitorból a belek, meg a fejemet is leszakítaná, akkor megérné azt a rongyos 25 dolcsit.
7.
7.
ArrowCross
:D https://www.youtube.com/watch?v=5_Xdi4T8mgI
6.
6.
equinox42
Ez a videó nagyon jó volt.
Ilyen vicces, vagy reklámvideónak tökéletes, de ennél nem több.
Valóban a kilencvenes években éreztem magam, amikor másolgattuk át az egymástól szerzett videókat és internet hiányában a rossz minőségű gyűjteményt nézegettük.
5.
5.
giga321
What the fuck did I just fucking watch? Mintha a trópusi vihart néztem volna. Amikor próbálja visszarakni a beleit: -Még vissza tudom tenni. Ez milyen belsőszerv?
3.
3.
Trapyd
1.
1.
Dreadlox
Ez olyan hipszter hogy már kipörgette magát mielött megjelent volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...