Kipróbálható a Strafe alfaverziója

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
Nagy fába vágta a fejszéjét a Pixel Titans csapata, amikor a Strafe fejlesztésébe kezdett, az FPS játékmenetét és látványát tekintve olyan, mintha 1996-ból csöppent volna ide. Most már mindenki kipróbálhatja.

A retro-őrületet kiváló érzékkel lovagolta meg a Titan Pixels csapata. A Strafe kizárólag egyjátékos módban játszható majd, úgy viszont gyakorlatilag a végtelenségig, ugyanis minden pályája véletlenszerűen generált, és ha meg meghalsz, akkor kezdheted elölről: így minden egyes menetben más-más labirintusszerű map vár téged, amin stílszerűen az ellenfelek hulláival és vérével jelölheted meg magad mögött a már bejárt "ösvényeket". Nem, egyik sem fog eltűnni idővel, mind ott maradnak, amíg a pályán tartózkodsz.

Nos, a játék Kickstarter-kampánya két nap múlva véget ér, ám a sikerhez szükséges 185 ezer dollár még mindig nem jött össze, pedig már közel járnak a srácok. Az adománygyűjtés hajrájában a fejlesztők kiadták a kipróbálható pre-alpha változatot, amit minden érdeklődő magáévá tehet.

Ha tetszik, amit látsz, támogasd a játékot!

2.
2.
markoci555
Ritkán látni ilyen undorító játékot.
Már láttam egyszer, de csak rákukkantottam, nem tudtam hogy ez ilyen hánytatós forma.
A kép fele eltakarva, és még csak nem is úgy hogy hasznos infó van odaírva mint pl star wars commando-ban.
De ami igazán zavar az a pixeles környezetben az ilyen ragdollos mozgások... rendellenesnek érzem
Meg a hülye narancs és piros mindenhol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...