Sikeres a Strafe Kickstarter-kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 19.
  • Hír
Link másolása
Habár rezgett a léc, az adománygyűjtés hajrájában csak összejött a pénz a kilencvenes évek stílusára emlékeztető shooterre. A fejlesztők most új célokat tűztek ki, ráadásul egy baromi jó trailert is kaptunk a játékról.

A Strafe-re eredetileg 185 096 ezer dollárt kért a Pixel Titans csapata, és egészen az utolsó napig kétséges volt, hogy meglesz-e az összeg, ám a hajrában végül meglódultak az adományok, így jelen sorok írása közben már 204 ezer dollárnál jár a Kickstarter-kampány.

A srácokat megrészegítette a siker, sebtében új célokat tűztek ki, ám hat órával a kampány vége előtt kicsit erősnek tűnhet az a 250 ezer dollár, amit a kooperatív módért kérnek, illetve a 325 ezer dollár a modtámogatásért.

Bárhogy is lesz, a Strafe most már biztosan elkészül teljes értékű játékként, pedig anno VR demóként indult. A játék kizárólag egyjátékos módban játszható majd, úgy viszont gyakorlatilag a végtelenségig, ugyanis minden pályája véletlenszerűen generált, és ha meg meghalsz, akkor kezdheted elölről: így minden egyes menetben más-más labirintusszerű map vár téged, amin stílszerűen az ellenfelek hulláival és vérével jelölheted meg magad mögött a már bejárt "ösvényeket". Nem, egyik sem fog eltűnni idővel, mind ott maradnak, amíg a pályán tartózkodsz.

Az új trailer nosztalgikus érzéseket kelt:

4.
4.
Azt gondolom, hogy ez egy 'retro-köntösbe' bujtatott digitális-szemét lesz. Amikor ténylegesen elkezd majd mindenki játszani vele és rájönnek, hogy mivel is van dolguk, akkor ez is a $0.9-os 30% os mínuszos Steam játékok süllyesztőjében fog eltűnni ...
2.
2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...