HWSW: "Dislike" gombon dolgozik a Facebook

  • Írta: fojesz
  • 2015. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Dislike gombon, de legalábbis valami hasonlón dolgozik a Facebook, a vállalat vezérigazgatója szerint. Mark Zuckerberg egy fórumon beszélt a jól ismert "tetszik" gomb mellé kerülő új opcióról - írja a HWSW.

Sok Facebook-felhasználó régi vágya valósulna meg, ha a posztok alatti, már a mindennapok szerves részévé vált, felemelt hüvelykujjú kéz mellé, egy "dislike" vagy "nem tetszik" gomb is kerülne. A kérdés már többször felmerült, a közösségi oldal azonban mereven elzárkózott előle - egészen mostanáig.

A CNBC szerint a vállalat alapítója és vezérigazgatója, Mark Zuckerberg a közösségi oldal Menlo Parkban lévő irodájából, az eseményt a helyszínen, illetve streamen követő közönség előtt tartott  fórumon beszélt az opcióról, amelyet a cég nem csak fontolgat, de az alapító szerint már dolgozik rajta és nagyon közel áll egy tesztverzió kiadásához. Nem érdemes azonban rögtön ropogtatni az ujjakat a "nemtetszikeléshez", a Zuckerberg által elmondottak alapján ugyanis nem a szó szoros értelmében vett dislike gombról lesz szó: a vállalat ahogy korábban, továbbra is tartja magát ahhoz, hogy nem kívánja felületét egy olyan fórummá változtatni, ahol a felhasználók pozitív vagy negatív szavazatokkal rangsorolhatják a tartalmakat, mint például a Redditen.

De akkor mire lesz jó ez a gomb? Nagytestvérünk, a HWSW cikkéből ez is kiderül!

23.
23.
Tokodboy
A dolgozni kifejezse marha eros tulzas. Kb ket kattintas es kesz. Bar el tudom kepzelni hogy valaki ezert milliokat fog kapni.
22.
22.
Extol
21.
21.
PaprikaJancsi
Ez mióta illik a Gamekapocs hírei közé ?
16.
16.
Chrysh
#15: Mellesleg sokan ecsetelték, hogy a srác egy igazi "Visionary", egy jövőbe látó ember, de a vízióiból, számomra már csak egy lázálom lett, amiből gyorsan ki szeretnék lábalni...
12.
12.
A Pulyka
#10: +1 like :D

Egyébként teljesen így van. Azt tudom, mikor én voltam 18-20 éves, kb. négyszer ennyi fiatal volt a szorakozohelyeken, vagy akár az utcákon. A mi idonkben kinn kellett élni az életet, és nem a monitorokon, meg a telefon kijelzojén.
Van a társaságunkban egy 18 éves csaj, akit bármikor látok, folyton a mobilját nyomkálja. Feltolt magárol valami "tukor elott pozolok, és kozben a telefont bámulom" képet, és majdhogynem orgazmusa van, amikor lájkolgatják neki, meg 2 tucat ember odakommenteli neki, hogy mennyire gyonyoruséges.
Lassan már a sex is digitálisan fog lezajlani. Emlékeztek még a "Demolition man" szexjelenetére, Stallone-val, és Sandra Bullockal? Na én így látom a jovot, de akkor már készítem is a kotelet...
11.
11.
valti61
Én már föl se megyek mert fölbaszom magam
10.
10.
PS4jacksony
Hú micsoda gondjai vannak ennek a Cukkenbergnek !

Ha valakinek tetszik valami , jó....
Akinek nem........Ki a vihart érdekel. ?

Egyébként őrület amennyire a rabjává tette az emberiséget Cukkenberg ötlete,vagyis ahogy ma nevezzük " A facebook"

Buszmegálló-Mindenki a k......szott telefont nyomkodja

Váróterem--------a telefonját bámulja mindenki....

És még sorolhatnám.....Elszomorító,hogy az emberi élet lassan teljesen "digitalizálódni fog "

Idővel majd kapunk chipet is a bőrünk alá na majd akkor ugassunk !

Néha nagyon elkköltöznék erről a bolygóról emberek lakják ugyan ,de semmi sem szól itt ,az EMBERRŐL....
9.
9.
Neo1989
Már előre látom h a pártok alatt milyen dislike csaták lesznek ja meg a konzol fanboykák közt.
8.
8.
PrimYaz00
#2: Aki ezért öngyilkos lesz, csak nyugodtan, van még hülye a világon.
7.
7.
Chrysh
Élvezet lesz látni a sok ömlengő, ostoba, romantikus idézetek alatt a sok dislike-ot :D
6.
6.
markoci555
#3: Én élvezném :D Végre egy kicsit megfogyatkoznának a zombik.
4.
4.
Ultrapologh
"100000like és felkötöm magam"
3.
3.
DarkLord
#2: Ez mégsem a tipikus eset lesz, egyébként így meg semmi értelme a dologknak, lehet tényleg attól félnek, hogy amilyen hülye gyerekek vannak még a végén tényleg öngyilkos lenne emiatt valaki.
2.
2.
DarkLord
Hiányzik, mint egy falat kenyér....szegény tini lányok mennyi lefelé mutatót fognak ezután kapni, csak nehogy öngyilkosságba torkolljon a dolog néhány egyednél.
1.
1.
Kazuya
Inkább a facebook törlésével foglalkozzanak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...