Megerősítette az ESRB egy közelgő Tomb Raider gyűjtemény érkezését Switch-re

  • Írta: pandaril
  • 2023. május 1.
  • Pletyka
Link másolása
Az amerikai besorolásért felelős hatóság leírása alapján a Tomb Raider sorozat spinoff részeinek régóta rebesgetett Switch-portjairól van szó, azonban sem konkrét címeket, sem pedig megjelenési dátumot nem közöltek.

Az ESRB, a játékok korhatár besorolásáért felelős hatóság gyakorlatilag leleplezte egy két játékból álló Tomb Raider gyűjtemény érkezését Nintendo Switch-re. A leírás alapján a játékosoknak Lara Croftot irányítva kell szövetségesei segítségével átverekedniük magukat a pályák platformer feladványain és ellenségein, hogy megakadályozzák az ősi istenek visszatértét, és ezzel a világ pusztulását.

Ha valakinek volt szerencséje a Lara Croft and the Guardian of Light, illetve a Temple of Osiris című alkotásokhoz, annak egyértelmű, hogy a fenti leírás erre a két játékra utal. A dolog szépsége, hogy a spinoff játékok Switch-portjának érkezéséről még tavaly kaptunk némi infót, azonban szép csendben elhalasztották a bejelentést, és persze a megjelenést is.

Hivatalos bejelentés továbbra sincs, de ha már az ESRB-nél jártak már a játékok (akitől egyébként "Teen" besorolást kaptak a játékbeli robbanások, lőfegyverek, vér és felnőttes nyelvezet okán), számíthatunk rá, hogy a közeljövőben végre játszhatnak ezekkel a címekkel a Switch-tulajok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...