Spider-Man - mikrotranzakciók nélkül

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 5.
  • Hír
Link másolása
Azt követően, hogy az Insomniac megerősítette a Spider-Man dátumát, a rajongók szinte sóvárogtak a friss információk után. A kreatív rendező, Bryan Intihar tisztességgel állta a sarat, és elárult néhány apróságot a játékról.

Most már tudjuk, hogy a Spider-Man szeptember 7-én érkezik PlayStation 4-re, ám a dátum csupán olaj volt a tűzre. A Game Informer 100 rajongói kérdést szegezett a kreatív direktornak, Bryan Intiharnak.

Kiderült, hogy a játék sztorija nagyjából néhány hetet ölel fel, és akik gyorsan szeretnének utazni New Yorkban, de a lengedezéshez éppen nincs kedvünk, bármikor metróra pattanhatnak. A Spider-Man 2 rajongói talán nem örülnek annak, hogy ezúttal nem kell a gyerekek lufijainak megmentésével szöszölnünk.

Az már biztos, hogy valódi pénzért vásárolható ingame finomságok nem lesznek a játékban. Amikor a mikrotranzakciókat szóba hozták a szakembernek, csak ennyit mondott: "Isten ments!" Remek hozzáállás!

Főhősünk, Peter Parker alternatív ruhákat is craftolhat magának, amiket a képregények és a filmek ihlettek. Pontos szám még nincs, de elég sok jelmezbe beöltöztethetjük Pókembert. Apró részlet, hogy az aktuális ruhadarab feszít majd rajtunk az átvezetők során is.

Black Cat is benne lesz a Spider-Manben, de a pontos szerepe még nem ismert. A játék 4K-ban fog futni PS4 Prón, de hogy natívan, vagy felskálázva, az még nem ismert. Mindkét modell támogatja a HDR-t, és sztenderd és az erősebb konzolon is stabil 30 fps-nek örülhetünk.

Az elkövetkezendő hetekben még több információt tudhatunk meg a Spider-Manről, de előtte még ott van a Game Informer részletes előzetese is.

4.
4.
Zozzancs
#2: Előrendeltem a Gow-ot a Detroit-ot a Spidey-t és a Spyrot és azthiszem idén nekem ennyi is volt, mert már sír a pénztárcám :D
3.
3.
Nem a játékkal kapcsolatos, mert az jó lesz, de ez a stabil 30 fps-nek orules olyan gáz már 2018-ban...jó h nem 25
2.
2.
Yanez
Azt kétlem, hogy Prón natív 4K-ban fog futni. Viszont ez nem gond, mert a különbség gyakorlatilag szinte nulla. Csak gondoltam megemlítem. :)

Ez lesz a harmadik játék, amit idén előrendelek. Ilyen még nem volt! Ez az egyik legtermékenyebb év!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...