Az Amazon Studios főnökét nem zavarja, hogy a Warner is Tolkien világával dolgozik

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. február 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Jennifer Salke, az Amazon Studios vezetője egy interjújában azt nyilatkozta, hogy van elég Gyűrűk Ura rajongó mindkét stúdiónak.

Jennifer Salke, aki 2018 óta tölti be az Amazon Studios vezetőjének a pozícióját, a Variety-nek adott interjújában beszélt arról, hogy milyen érzéseket fűz az újonnan bejelentett Gyűrűk Ura-filmekhez. Múlt héten érkezett a hír, hogy a Warner Bros. megvásárolta J.R.R. Tolkien műveinek a jogait, így konkurens projektet készít a Gyűrűk Ura alapján. 

Salke azonban könnyedén vette ezt a valószínűleg nyomasztó csapást, és az interjúban csupán annyit mondott: "Középfölde elég nagy mindenkinek, van elég rajongói szeretetünk mindkét alkotás fenntartásához."

Jennifer Salke tehát kifejtette, hogy szerinte a piacon igazán elfér egymás mellett a két anyag, mindig lesz rá kereslet. De azt is hozzátette, hogy "igazából majd kiderül". A stúdió vezetőjét azért is érinthette érzékenyen a Warner Bros. bejelentése, mert az egyik legnagyobb eredménye a jelenlegi pozíciójában az volt, hogy megszerezte a Gyűrűk Ura televíziós jogait. 

Persze, ettől a világ nem áll meg, az Amazon gondozásában készül az A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című sorozatnak a 2. évada. Bár megjelenési dátum még nem bukkant a felszínre, a hírek szerint valamikor 2023-ban fog debütálni.

2.
2.
markoci555
Kíváncsi vagyok ha mind a kettő film lenne és ugyan akkor jelennének meg, akkor is ugyan ezt mondaná-e, és pl. Jackson kifejezetten úgy nyilatkozna, hogy ő csak azt támogatja. Mert ennek így tényleg nincs értelme, szembeállítani egy mozit meg egy előfizetős valamit
1.
1.
hedzsooo
Nem is ertem, ilyenekre hogyan kellene maskeppen reagalnia 1 fejesnek, pl.: "Igen, be vagyunk xarva.", vagy "Tudjuk, hogy innentol kar a gozert de hat ugye a befektetoink elvarjak tolunk hogy a tovabbiakban is lelkesen nyomjuk a projetunket..."

Nyalvan azt nyilatkozta amit, mi mast is tehetne... Szerintem ilyen interjuknak/nekik szegezett kerdeseknek nem sok ertelme, persze ertem en h megkerulhetetlen de hogy ebbol legyen aztan mindenhol + 1 kulon cikk is... Ez csak az en velemenyem persze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...