No Rest for the Wicked - hatalmas frissítés érkezett

  • Írta: osan
  • 2024. július 26.
  • Videó
Link másolása
Már egy jó ideje nem érkezett nagyobb frissítés a játékhoz, most viszont egyszerre nagyon sok kisebb és nagyobb dolgokkal ajándékoztak meg minket a fejlesztők. Nézzük is meg, hogy mire számíthatunk a legújabb update-től.

Ugyan csak korai hozzáférésben van még a játék, de mikor elérhetővé vált, az alkotók nem szerénykedtek a frissítésekkel, javításokkal. Azóta kissé lelassult a javítások érkezése, most azonban mindenért kárpótolnak minket a legújabb csomaggal, melyben számos változtatást, újítást eszközöltek.

The Crucible címet viseli a frissítés, amiben újra dolgozták és kibővítették a Cerim Crucible-t, új ellenséges frakció, a The Gloam, új NPC kereskedő és egy új fejlődésrendszer is érkezett, illetve még sok más. A Cerim Crucible-ben megháromszorozták a random generált kamrák számát, egy teljesen új művészeti irányzatot vezettek be, új kereskedőket találhatunk a kazamatában, illetve egy új játékmenet-rendszert is behoztak, az Echoes-t.

A kazamatában található ellenségek mostantól világító gyöngyöket fognak dobni halálukkor, amiket az Echoes-ok aktiválására használhatunk majd. Az új kereskedő pedig The Seneschal lesz, akitől Fallen Embert, feldolgozott nyersanyagokat vehetünk, továbbá magasabb rangra emelhetjük fegyvereinket is nála.

A The Gloam névre keresztelt ellenséges frakció elveszett lelkekből áll, akiket megfertőzött a dögvész, így furcsán korrupt fényben tetszelegnek a sötét kazamatában.

Számos területet kibővítettek, de a harcrendszerhez is hozzányúltak a fejlesztők és bevezették fagyás és törés, illetve hasítás és szakítás kombinációkat. Kóborállatok is bekerültek a No Rest for the Wicked világába, akiket megsimogathatunk.

Természetesen a felhasználói élményt is merőben jobbá tették, hiszen javítottak a CPU teljesítményét, lágyabb átvezetést kapunk területek között, políroztak az átvezetővideókon és a memóriát is felturbózták.

Végül, de nem utolsó sorban Steam Deck kompatibilis lett a játék. A The Crucible-frissítés már elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...