GC 2024: Lássuk, mit tud a Dragon Age: The Veilguard PC-s verziója!

  • Írta: zoenn
  • 2024. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Alaposan megdolgoztatja a csúcskategóriás vasakat a BioWare októberben megjelenő szerepjátéka. A fejlesztők most elárulták, milyen PC-specifikus funkciókkal rendelkezik a Dragon Age: The Veilguard.

Korunk legmodernebb funkcióit is támogatja Dragon Age: The Veilguard PC-s portja, a sugárkövetés és a DLSS 3 már alapnak számít, de most már tudjuk, hogy más felskálázási technológiák is bekerülnek a kalapba, köztük az AMD-féle FSR 2.2 és a XeSS is.

Az ultra-szélesvásznú monitorok támogatásáról sem kell lemondanunk, sőt a Cinematic Aspect Ratio opciót bekapcsolva az átvezetők során eltávolíthatjuk a fekete sávokat. A látómezőt is testreszabhatjuk, korlátlan képkockasebességnek örülhetünk, nem beszélve a teljes HDR-támogatásról és a DualSense natív támogatásáról, komplett haptikus visszajelzésekkel. Persze az Xbox-kontollereket is használhatjuk a kaland során. Az átmenet zökkenőmentes lesz az egér+billentyűzet és a kontrollerek között, ráadásul a kasztspecifikus gombkiosztást is testreszabhatjuk.

Létezik egy Ultra RT-mód is a sugárkövetéshez, amely a rendkívüli csúcs PC-khez igazodik majd. Nem hiányozhat az Nvidia Reflex és a VSync sem, a dinamikus felbontás-skálázás pedig opcionális lesz. Persze emellett mindent a saját konfigunkhoz igazíthatunk, köztük az utófeldolgozás, a terep, az árnyékok és a fények minőségét is.

A Dragon Age: The Veilguard október 31-én landol a boltokban PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Stagrider
#1: A régi szép idők:). Én még a 2. részt is szerettem, az Inquisition viszont már nem jött be, ez meg még attól is lájtosabbnak tűnik eddig.
1.
1.
hedzsooo
Biztosan sokan megveszik majd ezt a reszet is. Az is biztos, hogy en meg nem.

Hogy elcsesztek a Pride demon design-jat is, bakker! https://dragonage.fandom.com/wiki/Pride_demon Meg milyen benak pl. a csatak is ebben a Veilguardban, meh.

Kivancsi leszek azert meg hogy milyen bugyuta design-nal jonnak meg ehhez az uj reszhez, jo lesz rohogni rajtuk! :D XD Pl. majd hogy fognak festeni a Desire demonok, mar ha 1altalan lesznek ebben az uj reszben...

https://dragonage.fandom.com/wiki/Desire_demon
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...