GC 2024: Phantom Blade Zero - gameplay előzetessel készültek

  • Írta: JesusHun
  • 2024. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Az S-Game megosztott egy játékmenetet tartalmazó előzetest az idei Gamescomon, a grandiózus akció szerepjátékukhoz ezen felül az eseményen játszható demóval is készültek, amiről szintén érkezett egy 8 perces videó.

Látványos és pörgős harcot ígér a Phantom Blade Zero, a szerencsésebbek pedig a Gamescom idei rendezvényén ki is próbálhatják az adrenalintól túlfűtött akció-RPG-t. A demó keretein belül egy kis mászkálás és pár alapellenfél elleni bemelegítés után három kisebb főellenséget lehet a másvilágra küldeni, ez pedig stílszerűen háromféle különböző fegyverrel tehető meg.

A támadást és a hárítást érdemes kellőképpen kiegyensúlyozottan használni, ugyanis az ellenfelek bizonyos mozdulatai megtörik a kombókat és a ritmust, így a kitérést is sűrűn kell majd használni. A villámgyors dupla pengékkel találatok sokaságát lehet rázúdítani az ellenséges katonákra, míg az egyenes hosszúkard és a szabálytalan élű túlméretés óriás szablya távolabbról is eredményes. Egy közös mindhárom fegyverben van, a harcművészettel átszőtt mozdulatok lenyűgözően festenek, az unalmas alapvágások helyett komplett koreográfiákat lehet előcsalni a vágófegyverekből. A repertoárból ezek mellett látható mozgásban egy ágyú és egy lángszórót is.

Megjelenési dátumot nem adtak az előzetes mellé, amikor az idő elérkezetté válik, PlayStation 5, Xbox Series X|S, és PC platformokra érkezik majd a kaland.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...