Bemutatkozott a Human Fall Flat VR

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Miközben már javában készül az irányíthatatlan ügyességi játék második számozott része is, a No Brakes Games bejelentette a Human Fall Flat VR érkezését. Egy teljesen új, de kevésbé eszement élményben lehet részünk.

A Gang Beasts, Party Animals és nem utolsó sorban a Human Fall Flat nyomán már gyakorlatilag önálló zsánert képeznek azok a játékok, amelyeknek az a tulajdonságuk ad valódi karaktert, hogy egy borzasztó nyűg őket irányítani, cserébe viszont pont ezért baromi viccesek. Nos, úgy néz ki, hogy a No Brakes Games nem csak a tévék és monitorok két dimenziójában tudja elképzelni ezt a bohóckodást, ma ugyanis bejelentették a Human Fall Flat VR érkezését.

A Meta Quest 2 és 3-ra, SteamVR-ra és PlayStation VR2-re is érkező cím egy vadiúj játék lesz, vagyis nem az eddig ismert Human Fall Flat újrázása VR-os környezetben. Ez már önmagában is örömre adhat okot, de ennél is izgalmasabb, hogy a játék nem egy egyszerű belsőnézetes móka lesz, amelyet megszokhattunk a headsetet viselve. A Human Fall Flat VR ugyanis ugyanúgy külső nézetből lesz irányítható, mint az elődje, csak éppen a karakterünk végtagjait ezúttal az adott rendszer mozgásérzékeny irányítójával lóbálhatjuk majd. Kíváncsian várjuk, hogy mindez hogyan fest majd a valóságban és vajon megőrzi-e a Human Fall Flat jellegzetes bénaságát.

A kiadó és a fejlesztők egyelőre hozzávetőleges megjelenési dátumot sem közöltek, csupán egy nyúlfarknyi teaserrel jelentették be a Human Fall Flat VR érkezését.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...