Rum & Gun - elhagyja a korai hozzáférést a kalózos játék

Link másolása
Több mint négy év után végre kilép a korai hozzáférési fázisból az erdélyi Borington kalózos akció-szerepjátéka, a Rum & Gun. A leginkább az Alien Shooter-játékokat idéző cím jó sok lövöldözést tartogat.

A mai napon elhagyja a korai hozzáférési fázist az erdélyi Borington Rum & Gun című kalózós akció-szerepjátéka. Az egy ember által készített játék rengeteg lövöldözéssel és lazább szerepjátékos elemekkel tarkított játékmenettel szórakoztatja a nagyérdeműt. A leginkább az Alien Shooter-játékokat idéző címben az Indiai-óceánon kell kalózkodnunk, hogy megtaláljuk a Részeg Isten kincsét és legendás kalózokká váljunk. Közben szerencsejátékozhatunk, zenélhetünk és persze jó sok szeszt vedelhetünk (ez utóbbi a health potion-rendszert helyettesíti).

A négy felvonásos kampány folyamán harcolhatunk földön és vízen is egyaránt, valamint lehetőségünk lesz összegyűjteni 33 sapkát, 30 fegyvert és 15 háziállatot, amik elkísérhetnek minket a kalandjainkon. Az ellenségek sorát pedig nem csak a brit haderő katonái és a rivális kalózok, de különféle élőholtak is gyarapítják. A singleplayer mellet ráadásul multplayer-játékra is lehetőséget nyújt a program.

A Rum & Gun a mai napon jelenik meg PC-re, Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...