Kevesebb hely kell majd a Microsoft Flight Simulator 2024-nek

Link másolása
Megkezdődött az előrendelés a Microsoft Flight Simulator 2024-hez, ami idén novemberben érkezik realisztikusabb grafikával és új járművekkel, amik között immáron hőlégballonok is lesznek, a játék pedig kevesebb helyet igényel majd.

Nyár végén volt téma a Microsoft Flight Simulator jövőbeli tárhelymenedzselése, ami a felhőalapú technológiának köszönhetően jelentősen csökkenhet, most pedig már azt is tudjuk számszerűsítve ez mit jelent. A jelenlegi szimulátoruk 130GB-os igényével ellentétben a 2024-es verzió mindössze csak 30GB-on terpeszkedik majd el, a fennmaradt helyet pedig biztosan mindenki tudja majd jobb dologra is használni.

A MSFS 2024-ben az új Aviator karrier mód repülőleckékkel indul majd, amik között felszállás előtt a repülés megtervezése is feladatunk lesz  az időjárási viszonyok figyelembevételével. A pilóta képességek fejlődésével a kezdeti kis repülős mentőakciók és tűzoltások után az utasszállítás következik, a kellő tapasztalat és pénz megszerzése után pedig saját céget nyithatunk, ahol privát flottát üzemeltethetünk. A játékban vezethető lesz a Boeing 747-400 LCF Dreamlifter is, de a nyugisabb élményért az újonnan érkező hőlégballonokba is be lehet pattanni, amik realisztikus irányítással kerülnek be a programba.

A franchise következő része november 19-én jelenik meg Xbox Series X|S konzolra és PC-re, árát tekintve pedig kiadástól függően $69.99 dollár és $199.99 dollár között vásárolható meg, de Xbox Game Pass-szel a standard verzió első naptól játszható lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...