Monster Hunter Rathalos Telecaster - érkezik a Fender-kollaboráció

Link másolása
A lehető legmenőbb módon promotálják a jövőre érkező új Monster Hunter-játékot, a Wilds-ot. A Capcom a legendás hangszergyártóval, a Fenderrel lépett kollaborációra, hogy elkészüljön a limitált kiadású gitár.

A szörnyekről és az elektromos gitárokról a legtöbb embernek a finn hard rock zenekar, a Lordi juthat az eszébe, azonban most szó sincs az Eurovíziós dalfesztivál egykori nyerteseiről, ellenben újabb hír érkezett a Capcom szörnyvadászos fantasyjának legújabb részéről, a Monster Hunter Wilds-ról.

Az elmúlt időben elég sok új infó derült ki a jövőre érkező játékból, a legutóbb például 8 percig láthattuk mozgásban a készülő címet. A legmenőbb hír azonban kétségtelenül a jelenlegi, ugyanis bejelentésre került a Monster Hunter Rathalos Telecaster névre hallgató, limitált kiadású gitár, ami a Fender jóvoltából fog elkészülni, hogy ezzel is ráhangolódjanak a rajongók az új epizódra. A vagány hangszer a játékhoz hasonlóan jövőre kerül forgalomba, azonban aki szeretne egyet az jobb ha mélyen a zsebébe nyúl, ugyanis 1999 dollárért, tehát több mint 700 ezer forintért fogják vesztegetni a különleges gityót.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...