Dragon Age: The Veilguard - hallgassunk bele a soundtrackbe

Link másolása
Hans Zimmer osztotta meg YouTube-csatornáján a hamarosan érkező új Dragon Age-epizód fő zenei témáját, ami Lorne Balfe közreműködésével készített a zeneszerző.

Hans Zimmert nem kell senkinek bemutatni, aki szereti a filmek zenei világát, egyik legjobb zeneszerzőnek tartják számon, nem véletlenül. A mester már korábban is belekóstolt a játékok világába, nevéhez fűződik a Call of Duty: Modern Warfare 2, Crysis 2 muzsikái, legújabb munkája pedig nem más, mint a hamarosan megjelenő Dragon Age: The Veilguard.

Lorne Balfe szerződött társául ehhez a projecthez, aki szintén elismert művésznek számít, a fent említett két játékon is együtt dolgozott Zimmerrel. Hans YouTube-csatornáján osztotta meg a játék fő zenei motívumát. Érdemes meghallgatni, jól sikerült, epikus darabot rakott össze a két szerző, minden bizonnyal a teljes soundtrack hasonlóan igényes lesz.

Hogy milyen lett a teljes zenei mű a Dragon Age: The Veilguardban, meghallgathatjuk a megjelenés után, ami október 31-én esedékes PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

1.
1.
hedzsooo
Jo PR-fogas 1 igazi geniuszt felkerni a focimzene kivitelezesehez, annyi fix! :)

A jatek zeneit szivesen fog meg hallgatni, ha a tobbi is hasonloan igenyes lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...