Blood of Mehran - videós bejelentés

Link másolása
Hangulatos cinematic trailerrel mutatkozott be a Blood of Mehran. A készülő játékban Mezopotámia tájain keveredhetünk majd "hack and slash" akciókba, ahogy szerelmünkért harcolva igyekezünk legyőzni ellenségeinket.

Az 1001 éjszaka meséi inspirálták a Permanent Way fejlesztőit az új játékuk fejlesztése során, amit a nemrégiben megosztott bejelentő videóból is jól látható, ami akár egy Prince of Persia mellékágként is jól festhetne.

Sokat még nem tudni a játékról, az biztos hogy egy akciódús "hack and slash" stílusú kalandról van szó, amiben kardokkal, pajzzsal, nyilakkal vehetjük fel a harcot az ellenséges katonákkal. A történet Mezopotámia homokos dűnéin és városaiban játszódik, középpontjában a szerelem, az veszteség és a lojalitás áll majd, ahogy a nagy harcos Mehran kénytelen a béke helyett ismét a harc útjára lépni. 

A Permanent Way Game eddig PC-re készített akció-kaland játékokat, például az ő alkotásuk a The Land of the Magnates, Murder in Tehran’s Alleys 1933. A Blood of Mehran viszont már Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re is érkezik PC mellett, a megjelenésről még nem érkezett információ.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...