Készül a BlazBlue: Chrono Phantasma

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Arc System Works bejelentette, hogy készül a BlazBlue legújabb része, ami a Chrono Phantasma alcímet viseli. A fejlesztők a szokásos újdonságokkal készülnek, mindeközben a látvány még mindig brutális - kár, hogy először ez is csak a japán játéktermeket fogja bevenni.

Az Arc System Works bejelentette a legújabb BlazBlue játékot, ami Chrono Phantasma alcímet viseli. A brutális látványvilággal megáldott verekedős anyagról egyelőre nem sokat tudunk, a debüt trailerből annyi derül ki mindössze, hogy kapunk három új karaktert - Amane Nishikit, Bulletet és Azraelt -, valamint a korábbi harcosok mozdulattára is felfrissül az új helyszínek és muzsikák mellett. A megjelenése télen várható a japán játéktermekben, de előbb-utóbb vélhetően a konzolokra és persze az európai piacra is eljut.

9.
9.
MrBenjamintoto
Én nekem csak a Calamity Trigger van meg de az nagyon jó csak egy baja volt méghozzá a kevés karakter
6.
6.
Darox
Ha ugyanolyan játékgépre adják ki mint a Calamity Trigger-t akkor az elvben menni fog Windows-on.
5.
5.
Exinor
#2: Lehet, hogy az anime fanoknak többet nyújt ez a játék, de a komborendszere kenterbe veri a tekken és társaiét, mellesleg a continuum shift netkódja is párját ritkító volt, nem találkoztam olyan lagos játékokkal mint a Mortalnal.
3.
3.
TryGun
#2: Ez most miért is csak a "FAN-oknak" mondana valamit? Mikor az előző része volt az egyetlen rendes verekedős játék ami kijött PC-re annak idején. Én most is várom ezt is mer az előző része is jó volt. (Habár a történetből semmit nem értettem pedig azé értem az angolt)
2.
2.
xICEMANx
Én az ilyet gyerek koromban szerettem XD vagyis persze akkor ilyen kinézettel nem volt, de nah érti aki akarja... Nekem már ezek az ilyen játékok nem mondanak semmit, unalmas és lerágott csont. Ez csak az ilyen nagy FAN-oknak mond valamit
1.
1.
Exinor
A legjobb verekedős játék a világon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...