Street Fighter-karakterrel erősít a Tekken 7

  • Írta: fojesz
  • 2015. december 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott a Tekken 7 első nagyobb frissítése a hétvégén, amely a kötelezőnek mondható újdonságok mellett egy Street Fighter-karakterrel is meglepi a játékosokat.

Évek óta várjuk már, hogy elkészüljön a Tekken X Street Fighter, és bár a fejlesztők azt mondták, még mindig dolgoznak rajta, azóta sem kaptunk semmi konkrétumot a projektről. Pedig a Bandai Namco és a Capcom közötti együttműködés továbbra is él, ennek bizonyítéka, hogy a Tekken 7-be bekerül majd Akuma, az a Street Fighter-karakter, aki az ötödik részben nem is szerepel egyelőre.

Akuma a Fated Retribution nevű frissítés részeként érkezik majd, és a The King of Iron Fist Tournament 2015 döntőjében elhangzott bejelentés szerint más harcosok, új helyszínek és felszerelések is kísérik. Az új verzió egyébként a játéktermeket veszi be először, nyilván, hiszen a PS4-es verzió megjelenéséről továbbra sem tudunk pontosabb információval szolgálni.

Köszi, DON GONDOCS!

6.
6.
br1Koo
#4: Ja, de Xbox-on tekkenezni az kb olyan, mintha kinyírnál valakit egy templomban.
4.
4.
Megmondókapitány
#3: http://www.vinereport.com/article/tekken.7.news.console.versions.could.come.out.early.2016.as.bandai.namco.develops.pc.port/3476.htm
Kiemelt fontossággal kezelendők ezek a részek:
"...Bandai Namco is allegedly working to develop a port of the fighting game to PC..."
""Not only is Unreal Engine 4 powerful and easy to use, but it allows us to easily bring Tekken 7 to any platform we desire," Gematsu quoted the producer as saying."
Csak tekken végett nagyon nem éri meg ps-t venni...
Nem a ps ellen beszélek, hisz jó magam is tulajdonosa vagyok egynek, de ami tény az tény.
3.
3.
Nothing
#2: A jelenlegi felhozatalt elnézve tulajdonképpen csak a Tekken miatt éri majd meg igazán! :) Nekem (mint csupán leendő PS4 tulajnak) legalábbis a T7 vagy az új Gran Turismo megjelenésekkor fog iszonyúan bizseregni a tenyerem...
2.
2.
br1Koo
Csak a Tekken miatt megérné egy ps4-et venni.
1.
1.
DON GONDOCS
Mostmár van egy olyan érzésem hogy nem lesz tekken x streetfighter csak az SF karakterek lesznek letölthető formában a Tekken7hez. Azért Ryu-ra és Chun le-re vagy Sagat-ra kíváncsi lennék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...