Így fest most a Drawn to Death

  • Írta: fojesz
  • 2016. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása
Habár a God of Wart és a Twisted Metalt is jegyző David Jaffe nem sokat mutogatja legújabb játékát, és még mindig nem tűzte ki a megjelenés dátumát, legalább egy új trailert tudunk mutatni a Drawn to Death-hez.

A PS4-exkluzív multiplayer játékban egy unatkozó diák füzete elevenedik meg, tollal rajzolt pályákon elborultabbnál-elborultabb karakterek lövik és ütlegelik egymást - néha pedig maga az alkotó is közbeszól, és maga nyúl bele a játékmenetbe.

Az új előzetesben egy eddig nem ismert pályát láthattok, amelynek a neve Bloodbath, valamint Bronco és Ninjaw karaktere is most debütál.

9.
9.
user101
Értem én, hogy az volt az alapkoncepció, hogy legyen igénytelen... Hát jelentem sikerült ! :D Na de, hogy átlógnak a karakterek a falakon, földön, gondolom akkor a hitboxal is problémák lesznek... Furcsa, hogy a szoni beáll egy ilyen mondjuk ki : szar, mögé... Érdekes ?! Ennyire felbátorodtak, hogy már így is az övék a generáció ? Ahhh, leesett! :DDD
8.
8.
bema695
Ha a south park készítői csinálnák, ninjaw helyett ninjew lenne xd
7.
7.
Stranger
Rettentően gusztustalan ahogy kinéz, bár valahol ez volt a cél. Durva egyébként, hogy a Sony még egy random indie játékot is így tud reklámozni.
6.
6.
kamgecam
5.
5.
Gykrizsi
#3: "Nekem bejön, persze egy nagy adag elfogultság van bennem, mert" ps fanboy vagyok.
Egyébként ne vedd magadra, de biztos voltam benne hogy itt leszel és elmondod, miért jó ez a játék.
4.
4.
Hunszi
elképesztően nagy katyvasz ez az egész...számomra minden egybefolyik
3.
3.
kamgecam
Nekem bejön,persze egy nagy adag elfogultság van bennem mert a játék hangulata a diák éveimet eleveníti fel.Hányszor rajzolgattunk mi is óra közben hogy aztán szünetben egy-egy jó sztorit fonjunk a rajzhoz.Régi szép idõk!=)
2.
2.
zozo76hun
1.
1.
DON GONDOCS
A látvány fanáziadús, de maga a játék :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...