Itthon az HBO-n lesz nézhető a Twin Peaks új évada

  • Írta: Shifty
  • 2017. április 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Magyarországon kizárólag az HBO csatornáin és az HBO GO-n lesz majd látható David Lynch új Twin Peaks-sorozata. A kétórás premierre május 22-én kerül sor, ahol aztán majd 18 részen keresztül izgulhatunk az újabb rejtélyeken.

Az HBO-tól kapott sajtólevél szerint itthon kizárólag a csatornán és annak online felületén, az HBO GO-n tudjuk majd követni a Twin Peaks legújabb évadát. A következő szezon 18 részből áll majd, amelyek mindegyike egyórás elborult élményt kínál. A bemutatkozó epizód május 22-én érkezik, amit május 1-jén megelőz majd az eredeti első két évad is.

A visszatérő Twin Peaksben rengeteg régi ismerős arc lesz ismét látható, így Dale Cooper FBI-ügynök, vagyis Kyle MacLachlan is tiszteletét teszi.

2.
2.
Mortis
na, erre nagyon kíváncsi leszek. nekem már a film sem igazán tetszett(túl lynch-cses lett), míg a sorozat két évada borzasztó jó: a lynch-i őrület kötöttebb formában, hogy ki tudja szolgálni a hosszabb narratívát. remélem nem csak a pénz szülte s gazdagodunk valamivel, nem csak egy újabb megalázott emlékkel.
1.
1.
gorbesz
Megneztem ujra a regi sorozatot most felnottkent. Teljesen mas erzes mint gyerekkent, de egy biztos. Minden masodperce atgondolt es zsenialis. Ma mar nincs ilyen. Ez ki lett burnolve akkor. De a folytatas epic lesz tuti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...