Októberben merülhetünk le a Kurskkal

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 3.
  • Megjelenés
Link másolása
A Kursk a 2000-ben bekövetkezett orosz tengeralattjáró-katasztrófát mutatja be dokumentarista jelleggel. Alapól egy kalandjátékkal van dolgunk, melyben testközelből élhetjük át, mi vezetett a legénység halálához.

A játékot valós események ihlették: bizonyára ti is hallottatok a Kursk nevű atomtengeralattjáró katasztrófájáról, ami 2000 augusztusában 116 ember életét követelte. A lengyel Jujubee csapata három éve jelentette be a dokumentum-kalandjátékát, amely idén október 11-én végre napvilágot lát PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Azon a napon két robbanás történt a Kurskon, ám a legénység megmentésére tett kísérlet kudarcba fulladt a Barents-tengeren. Az orosz kormány két évvel később közzétette jelentését a katasztrófáról - ez alapján rakják össze a srácok a játékot.

Természetesen itt is az emberi mulasztás és a rosszul karbantartott eszközök vezettek a visszafordíthatatlan eseményhez. A játékban kémkedni fogunk, titkos információkat kell gyűjtenünk a Shkval-torpedókról, így testközelből élhetjük át a drámai eseménysort.

2.
2.
GAMEROD
Ha már tengeralattjáró, akkor jöhetne egy új Silent Hunter is, mert ezek adják igazán a világháborús hangulatot. Ez pedig valamilyen szinten a régi Prisoner Of Ice játékhoz hasonlít.
1.
1.
Egyszóval akkor meg is halunk benne nem igaz a végefelé ha amolyan átélősdi?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...