Múltidéző horrorlövölde lesz a Cultic

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A klasszikus FPS-ek előtti főhajtásként is értelmezhető a Cultic, amelyben egy vérszomjas szekta tagjait kell átsegítenünk az istenükhöz a puskánk jótékony hatásával.

Jason Smith, a Jasozz Games egyedüli tagja, igazi álomprojektként írja le a Culticot, amely a 3D Realms segítségével jut majd el a játékosokhoz. Ez a belsőnézetes lövölde látványban és hangulatban a zsáner klasszikusait idézi, de nem nélkülözi a modern vívmányokat sem, így teljesen 3D-s környezetre és működő fizikára is számíthatunk.

A Culticban a halálból térünk vissza, hogy egy ismeretlen lényt tisztelő szekta tagjain átvágjuk magunkat minden eszközzel, ami csak a rendelkezésünkre áll. Ha nem tetszik a durrbele megközelítés, lehetsz taktikus is, hiszen csapdákat is előkészíthetsz, vagy kijátszhatod egymás ellen a szektásokat.

A Cultic 2022-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re és Nintendo Switchre, de a Steamen már kipróbálható a demója.

5.
5.
markoci555
#1: igen, ez már nálam is sok, pedig imádom a pixeles grafikát
érezni, hogy szándékosan brutálsz**ra alakították és már fáj a szemnek, nem úgy mint pl egy doom
4.
4.
Aborg
#1 Ez tenyleg csunyabb mint anno. Az 2D animaciok is nagyon szegenyesek, alig par poz. Nagyon orulnek egy jo kis otletes retrojateknak, de sajnos legtobbszor csak arra gyurnak hogy csunya legyen es sokat lehessen lovoldozni. Nagy almom lenne egy jo kis Wolf3D felujitas, grafikailag hasonlithatna a regire, de tartalmazhatna egy csomo ujitast is ami akkor meg lehetetlen volt (jobb bevilagitas, fizika, stb.)

Itt egy masik keszulo:
https://youtu.be/IsaKy11JlGs
3.
3.
Chdz
Wrath: Aeon of Ruin mellett ez is bejön a látottak alapján. Meg is nézem majd a demót. Elvileg nyárra ígérik a releaset a Wrath-nek. Hexen, Heretic, Daikatana, vagy valami hasonló Reboot, Remake lehetne már, de ez hiú ábránd.
2.
2.
Daniel21
Nekem bejön. Várós! :)
1.
1.
Raam989
Azért ez a grafika még a retrohoz mérten is baromi csúnya szerintem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...