PC mellett konzolokra is megjelenik a Ripout

  • Írta: gorien
  • 2022. február 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Pet Project Games ígéretesnek tűnő, roguelike-elemekkel operáló horrorlövöldéje már nemcsak a PC-t célozza, de az újgenerációs konzolokat is. A Ripoutban folyton változó ellenfelekkel kell szembenéznünk egy elhagyatott bárkán.

A 3D Realms tavaly mutatta be a Pet Project Games játékát, amelyben egy elhagyatott, procedurálisan generált űrhajón kell túlélők után kutatnunk, miközben egymással összekapcsolódni képes mutánsok állják az utunkat. A Ripout egyik legnagyobb ígérete, hogy sosem tudjuk, mire számítsunk, hiszen mind a pályák, mind az ellenfelek nagyon változatosak lesznek.

Az alkalmazkodás képességét persze a játékos is birtokolhatja a Pet Gunnak hála, ami a mutánsok biotechnológiáján alapszik, és menet közben is átszabhatjuk, hogy jobban szolgálja aktuális céljainkat. A rövid küldetések nehézsége mindig igazodni fog a csapatunkhoz: akár egyedül játszunk, akár maximum három társunkkal, a szörnyek meg fognak izzasztani minket.

A Pet Project Games első körben csak PC-re ígérte a játékot, de tegnap PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is bejelentette - igaz, az idei évnél konkrétabb megjelenési dátumot nem adott hozzá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...