Returnal - 18 perc az Ascension DLC-vel

  • Írta: szlav
  • 2022. március 16.
  • Videó
Link másolása
Egy hét múlva megérkezik a Returnal nagyszabású kiegészítője, az Ascension, a Housemarque csapata pedig úgy döntött, hogy élesben vezetnek végig bennünket Sziszüphosz tornyán.

Szegény Selene rengetegszer életét vesztette Atropos kegyetlen vadonjában, de a kalandok java még hátra van, hiszen a nyakunkon a Returnal ingyenes DLC-csomagja, az Ascension. A kiegészítőben két fontos dolog kap helyet: a kooperatív mód és a Tower of Sisyphus névre hallgató végtelen kihívás - ez utóbbit láthatjuk most élesben, a fejlesztők társaságában.

A Returnal kizárólag PlayStation 5-ön jelent meg. Az Ascension március 22-én érkezik a játékhoz.

5.
5.
dcba
#2: Evek ota nem imadtam/gyuloltem ennyire jatekot, egyszeruen szenzacios volt, igazi adrenalin bomba, hogy amikor megcsinaltal 2 palyat es mesz a harmadik boss-hoz es remeg kezed labad nehogy meghalj es mar a torkodban erzed a gyomrod es amikor vegre leviszed a boss-t es azt erzed, hogy ezt a gyozelmet most megerdemelted, egyszeruen fantasztikus volt.

Sajnos a mai jatekok mar sokszor hamis sikerelmenyt adnak, konnyen adjak magukat, de ennel a jateknal meg kell kuzdeni a gyozelemert.

De amugy total megertem, hogy nem mindenkinek van hozza turelme, en az open world jatekokkal vagyok igy, megcsinalom a tutorial bevezeto reszt, kinyilik egy akkora terkep mint 2 oroszorszag, tele ikonokkal es a quest list-ben 22 quest-tel meg mission-nel es azonnal kilepek, egyszeruen nincs turelmem ehhez mar, meg tul sok orias open world jatekot maxoltam mar ki, egyszeruen csak elveszi a kedvem.
4.
4.
Venator
#2: Nekem kedvenc jatekom ebben a genbe
3.
3.
#2: Hát ezeknek a játékoknak ez a lényege, de megértelek. Azért azt is ki kell fogni, hogy jó cuccokat kapj menet közben, ami eléggé lutri.
2.
2.
GemForge
Nem hiszem, hogy valami rávesz még egyszer, hogy visszatérjek. Nagyon jól indult, de aztán nagyon megfeküdte a gyomromat. Főleg az, hogy addig senki semmit nem tudott csinálni a Ps-sel, amíg tartott a run. Na ezt azóta peccselték, de már lesz@rom... kiidegeskedtem magamból mindent, túl rövid az élet ehhez a cucchoz... A legbosszantóbb, hogy mindig visszabaszkurál az elejére, és jönnek a véletlengenerálta pályák...
Asszem, ha fizetnének, akkor sem.
1.
1.
Nagyon várom. Biztos lesz 1-2 óra az első kör, a videó alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...