SGF 2024: Delta Force: Hawk Ops - a Black Hawk Down ihlette a játék kampányát

  • Írta: szlav
  • 2024. június 8.
  • Videó
Link másolása
Két új előzetest is kapott a Delta Force: Hawk Ops. A többjátékos akcióra kihegyezett lövölde egy prémium kampányt is kap, amely A Sólyom végveszélyben című film licencét használja.

Free-to-play multis lövöldeként érkezik a Delta Force: Hawk Ops, így csak természetes, hogy a pörgős taktikai lövölde a fő játékmódját is megmutatta a Summer Game Fest műsorán. A rövidke gameplay előzetes látványos, ám sokak számára az ezt követő második trailer lehetett az izgalmasabb (a lenti vágás szerint a videó második fele). 

Geoff Keighley ugyanis elárulta, hogy egy fizetős single player kampányt is kap a Delta Force: Hawk Ops. Ezt pedig nem más, mint Ridley Scott háborús filmje, a Black Hawk Down (A Sólyom végveszélyben) ihlette, olyannyira, hogy jóformán a valós történeten alapuló film eseményeit játszhatjuk majd újra benne.

A PC-re, illetve Xbox- és PlayStation-konzolokra érkező játék egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, azt azonban már tudjuk, hogy a PC-s alfateszt júliusban veszi kezdetét.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...