A héten jöhet a Helldivers 2 új PC-s patch-e

Link másolása
A javítás főleg a játék teljesítménybeli problémáit fogja orvosolni a fejlesztők reményei szerint, ami hozzájárulhat ahhoz is, hogy újra felfelé íveljen a játékosszám a platformon.

Az Arrowhead játéka a kiugró siker és népszerűség ellenére is több problémával is küzd, többek között a csökkenő játékosbázissal. Ennek oka sokrétű, az okok között szerepel többek között a PC-s verziót mételyező teljesítménybeli problémák garmadája. A játék Reddit-oldalán gyűjtött problémák a fejlesztők tervei szerint hamarosan orvosolják.

A stúdió új vezérigazgatója, Shams Jorjani X-en osztotta meg a hírt, miszerint a Helldivers 2 soron következő javítása kifejezetten a játék PC-s teljesítményén fog javítani, viszont arra vonatkozóan nem közölt pontosabbat, hogy mikor is érkezik majd az a bizonyos patch. Ezzel együtt is kérdéses, hogy vajon ez elegendő lesz-e ahhoz, hogy a játékosok visszatérjenek a galaktikus háborúba.

A népszerűsége csúcsán többször is felmerült, hogy milyen jó lenne, ha a Helldivers 2 megjelenne Xbox-ra is, a játékosok kifejezetten örültek volna az erősítésnek (hisz a robotok és a bogarak elleni harcban mind egy oldalon állunk), viszont ezzel kapcsolatban továbbra sem érkezett semmilyen hivatalos hír. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...