Itt a Gray Zone Warfare második javítása

Link másolása
A már tölthető masszív patch több mint 100 hibát javít, és még ezen felül további, új funkciókat is hoz, valamint kiegyensúlyozottabbá teszi a játékélményt is.

Az április végén korai hozzáférésben induló taktikai kimenekítős FPS nagyon nagy népszerűségre tett szert a megjelenés után, aminek sajnos meg is volt az ára, mivel nagyon hamar a csalók céltáblájává vált. A fejlesztők nem pihentek az utóbbi hónapokban, és lázasan dolgoztak a játék fejlesztésén, bővítésén, munkájuk eredményeként pedig már a második nagyobb frissítés érkezett a játékhoz.

A Patch 0.1.2 nevű patch rengetek tartalmat és javítást hoz a játékba, például 9 új leszállóhelyet kapunk, csökkentik a rubber-band hatást, testre szabhatóvá válik a VRAM felhasználás, és ha megszakad a kapcsolat, könnyebben tudunk visszacsatlakozni a meccsbe. A táborunkban már nem foszthatjuk ki a szövetségeseinket, így a játék rendszereinek kihasználása is nehezebbé válik.

Ezen felül több mint 100 bugot irtottak ki a fejlesztők, a fenti linken található meg. A Gray Zone Warfare április 30-án jelent meg PC-re early accessben, az 1.0-s megjelenés viszont egyelőre még odébb van.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...