A Plaion segítségével kerül a boltokba a Marvel 1943: Rise of Hydra

  • Írta: szlav
  • 2024. július 30.
  • Biznisz
Link másolása
Kiadóra lelt a Skydance Games második világháborús Marvel-játéka. Az Embracer Group alá tartozó Plaion eddigi egyik legnagyobb fogása lehet Amerika Kapitány és a Fekete Párduc története.

Remek kapásra lelt az Embracer Group legnagyobb kaliberű kiadórészlege, a Plaion (korábban Koch Media). A sajtóközleményük szerint megállapodásra jutottak Amy Hennig (Uncharted) stúdiójával, a Skydance Games-szel, melynek értelmében a Plaion látja majd el a Marvel 1943: Rise of Hydra kiadói teendőit. Az eddig többnyire AA-kategóriás címekkel foglalkozó kiadó ezzel szimbolikusan szintet lép, hiszen a szuperhősös multiplatform kaland abszolút AAA-kategóriás csúcsminőséget ígér.

A második világháború idején játszódó, erősen karakter- és narratíva-orientált akciójáték érdekessége, hogy több főszereplő felett is átvehetjük majd az irányítást a sztori bizonyos pontjain. Captain America és Black Panther (Azzuri) természetesen adottak, de a hírek szerint a howling Commando egyik tagját, Gabriel Jonest és egy wakandai kémet, Nanalit is irányítás alá vehetjük majd.

A Marvel 1943: Rise of Hydra sajnos még nem kapott napra pontos megjelenési dátumot, de annyit már a fent említett sajtóközlemény is megemlít, hogy valamikor 2025-ben számíthatunk az érkezésére.

1.
1.
Shao Kahn
Kíváncsi vagyok,vajon a játékmenete ugyanolyan lesz-e, mint a Marvel's Avengers-nek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...