Sztárszínészek a Quantum Breakben

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 24.
  • Hír
Link másolása
Dominic Monaghan és Shawn Ashmore is szerepel majd a Remedy Entertainment Xbox One-exkluzív játékában, a Quantum Breakben, ezt a Twitteren jelentették be a finn fejlesztők.

Az egy dolog, hogy újabb mobiljátékot fejlesztenek a Remedynél, de azért a csapat legfontosabb produkciója mégiscsak a Quantum Break lesz.

Az Xbox One-exkluzív játék jövőre érkezik, és az már biztos, hogy a készítők a színészgárdára is rágyúrtak: egy új tweetjük szerint Dominic Monaghant (Gyűrűk Ura, Lost) és Shawn Ashmore-t (X-Men) is leigazolták a projekthez, igaz, azt még nem tudni, hogy kit játszanak majd el a játékban.


Vagy akár az élőszereplős átvezetőkben. Ugye a Quantum Break történetét két főbb szálon mesélik majd el nekünk: míg mi a játék közben Jacket, a jófiút irányítjuk, az egyes pályákat interaktív élőszereplős jelenetek törik meg, ahol a gonosz Paul Serene, illetve az ő Monarch Solutions cége oldaláról látjuk és gördítjük előre az eseményeket.

Serene különleges képessége, hogy képes előrelátni a jövő különböző alternatív fejleményeit, így ezeknél az átvezetőknél először nekünk kell kiválasztanunk, hogy melyik felé szeretnénk haladni, utána pedig ennek megfelelő élőszereplős videót kapunk majd - ami természetesen a játékra is hatással lesz.

A fenti fotón Ashmore és Monaghan mo-cap felszerelésben látható, amire jó eséllyel a játékhoz volt szükség, ugyanakkor Sam Lake-ék valószínűleg nem hagyják ki a ziccert, és az élőszereplős jelenetekhez is befogják a két színészt.

4.
4.
bane
Remélem októberi időszakban jelenik meg. Addigra teljes lesz a rálátás a dolgokra.:)
3.
3.
SLi
#1: orlando bloom mint sztár???
Sir Ian McKellen...
2.
2.
markoci555
A Lost-ból rögtön beugrott a drogos gyerek, pedig nem is néztem, csak láttam pár részt, viszont most esett le, hogy kicsoda a Gyűrűk Urában :D
1.
1.
Neo1989
Láttam a fenti filmeket de nem ugrott volna be h kik ezek ha nincs oda írva a nevük.
"Sztárszínészek" hát ok mondjuk nekem Orlando Bloom v Viggo Mortensen előbb beugrik a Gyűrűk Ura kapcsán de mind 1.

Engem amúgy is a játék érdekel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...