Driveclub - itt az első fizetős DLC

Link másolása
A sok bocsánatkérés után december végén megérkezik a Driveclub első fizetős letölthető csomagja, a Redline Expansion Pack. Öt új autó és 11 új esemény lapul a DLC-ben.

Úgy tűnik, kezd kicsit magára találni a Driveclub: múlt hónapban kibővült a játék a fotómóddal, sőt egy ingyenes - eredetileg fizetős - DLC is érkezett egyfajta kárpótlásként a megjelenés körüli problémákért. Hét elején végre a régóta várt extrém időjárást tartalmazó frissítés is élesedett, mely elképesztően látványosra sikerült. Már csak a PS Plus Edition várat magára, de a fejlesztők szerint teljes erőbedobással dolgoznak rajta.

December végén megérkezik a játékhoz az első fizetős letölthető csomag is, a Redline Expansion Pack. A DLC 5 út autót (Mercedes SLS AMG E-Drive, McLaren F1 LM, Renault Alpine A110-50, Ferrari 458 Speciale, Chevrolet Corvette Stingray), 11 új eseményt és 5 megszerezhető trófeát is tartalmazni fog. Trailer is van, azt alább tekinthetitek meg:

56.
56.
crashpipi
Ha ez a 4 db DLC alapból benne lett volna induláskor, esküszöm 8 pont felett végez a játék. Azt az alap 225 csillagot a kampányban szinte különösebb kihívás nélkül lehetett teljesíteni, rögtön kedvét szegték az embernek. Nem volt időjárás és az online kihívások se mentek.
Erre most, hogy újra elővettem, komolyan mondom ez a 4 DLC sokkal több kihívást és élményt adott, mint az alapjáték teljes kampánya. Isten király! :)
Nálam simán feljebb értékelődött a gém. Piszok jól néz ki és élvezetes, amikor egy öt körös hegyi versenyen száraz körülmények között kezdünk, aztán lassan szemerkélni kezd az eső, a verseny közepén szakad, villámlik, majd lassan eláll. :D
Arról ne is beszéljünk, hogy ha gyorsítjuk az időt és napszakváltozás is van, soha sem látott pazar látványt kapunk. Kár hasonlítani más eltérő stílusú autós játékokhoz ezt, én is Forza fan vagyok, de most már imádom ezt is. Ez a játék így lett kerek!
Vegyétek bátran! :)
Remélem mielőbb jön a többi DLC! ;)
54.
54.
Gykrizsi
#53: Én egy One és egy wiiu mellet döntöttem, így igen különböző játékokat prólhatok ki. Anno kicsit féltem az u miatt, de ebben az évben nagyon erős volt, a kart és a smash is pazar lett.
53.
53.
Chelseafan1989
#52: A DC kevés autóval kezdett de ingyen dlc-be adnak havonta plusz én megvettem a season passt hozzá és most jön majd ez is azért a végére összeáll szépen.
Ha majd lejjebb megy a one ára akkor lehet egyre befektetek mert elöző generációból is volt mind a 2 konzol (ps3,x360)de a ps3 elkelt és most a ps4-el játszom csak szóval azért egyenlőre felesleges a one, és ami nagyon hiányozna az a Guitar Hero sorozat amit nagy nehezen összeszedtem 360-ra és az miatt van még mindig meg az!
52.
52.
Gykrizsi
#51: Nem rossz az 5, csak valami hiányzik belőle. Bár engem eddig ez kötött le legjobban (szimpla részek közül). Viszont a zenék nagyon szarok benne, kb. mindig ugyan az szól. Én azt mondom, hogy ha azért nem, de a horizont kettőért már érdemes cserélni. Bár a DC sem tűnik rossznak, ott inkább az a gondom, hogy nagyon limitált a kocsik száma, és típusa. Én szeretek minél több autót kipróbálni. Viszont az 5-nél szerintem hangulatosabb.
51.
51.
Chelseafan1989
#50: szerintem sokan várják az új GT-t!
Én legalábbis kíváncsi leszek hogy visszatérnek-e az alapokhoz, ha igen akkor kapunk egy nagyon jó játékot!
Amúgy meg a DC sem rossz játék el lehet vele szórakozni!
A Boxosoknak meg azért könnyebb mert a Forza egy befutott sorozat bár videók alapján nekem az 5 nem tetszik a Horizon 2 jónak tűnik.
360-on játszom még mai napig is a forza2,3,4-el és a Horizon 1-el mert a 2-t nem érdemes szerintem megvenni csak one-ra!
50.
50.
Falcon
hát igen kellet egy új cím most hogy a gran turizmót sikerült tönkretenni és nem sokan kíváncsiak már rá az 5-6-odik rész után a fojtatásra
49.
49.
Chelseafan1989
valaki nem tudja mennyibe fog kerülni?
mert nem találtam semmit az árról!
48.
48.
PaprikaJancsi
A hírhez hozzá szólva. Az autók szépek, viszont nekem a Ferrari nem tetszik ( elég ronda a motorháztető ), a többi közül talán a Renault tetszik a legjobban.
44.
44.
GabrielK
#43: megnyilvánulásaidat (damn autocorrect)
41.
41.
kopic
#40: Akkor kijavítom:

KicsiLink (alias Praesagus):
Gondolom, h a MS hatalmas lelki traumát okozott neked, és azért vergődsz mindig, meg hányod tele a kommentszekciót a faszságaiddal, igaz ?
40.
40.
Gykrizsi
#39: Bocs, de teljesen félreértettem amit írtál. Sajnálom. Bevallom nem is értettem miért irtad ezt nekem.
39.
39.
kopic
fszom. -.-
Gykrizsi #24-es kommentjére akartam válaszolni.
38.
38.
kopic
#23: lol
sztem fusd át még1x a kommentemet.
34.
34.
Ra1D3n
#23: Valami club challange a forza horizon 2-ben is van(legalábbis one-on), szóval nem értem, hogy ettől miért kéne hasraesni.

Azenyiméjobbtebuzernyk alias Praesagus(???) alias KicsiLink: Nem tudom miért nem tudod megállni személyeskedés nélkül a kommentjeidet. Minden hírnél a te baromságaiddal van tele okádva a kommentszekció, és rohadt unalmas. Szerintem senkit sem érdekel a véleményed, mert mindig csak ugyanazt halogatod( "Egy konzol mind felett, Egy konzol kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen" monológod már mindenki fújja, meg azt is, hogy a Driveclub az összes eddig megjelent autós játékok nonpluszultrája(Maradéktalanul alátámasztja a metacritic ezen állításodat: User score: 5.5, de ha komolyabb akarok lenni, egy forzához képest sehol sincs, és bónuszban nem olvastam az autók számát érintő fikatengert mint a Forza 5-nél, ahol volt pofája a készítőknek cca 200 autóval kiadni a játékot, de a Driveclub 50db autója minden, csak nem arcul-köpés/-szarás/-hugyozás, ráadásul mindez egy az egyben). Persze tudjuk, hogy egyesek képesek belefulladni a szarba mindaddig amíg Sony vagy MS logó van rajta(esetedben előbbi), és bár próbálod magad függetlenként beállítani aki valójában le se szarja az egészet, mégis a nem létező méltóságodat le se szarva, és magadat még ennél a totális nulla szintnél is még alacsonyabbra degradálod a nyomorult vergődéseddel mindezek ellenére. Igazából mindenki csak szánakozik rajtad ezen az oldalon meg közben jókat röhögünk, de egy dolgot megtanultam. Ha egy bohóc eltűnik, mindig új jön helyette(de az is lehet, hogy csak egy súlyosan skizofrén emberkével van dolgunk a személyedben akinek van alsóhangon 10-20 különböző személyisége pl.:Kemuri).
24.
24.
Gykrizsi
Komoly egy oldal ez. Hülye kis kicsilink bekommentál valami hatalmas ps fanságot, majd én vagyok a hibás, mert nem ájulok el minden ps játéktól. Húzzátok már be a kéziféket. Egy szóval nem mondtam, hogy rossz játék, csak nem világmegváltó. És ezt ti is tudjátok, nem tudom mit erőlködtök. És kopic, nem tudom neked mit ártottam, de képzeld el, teljesen megvagyok elégedve a one-val, de ha ps-em lenne, azt is szeretném, mert sok jó játék van arra is. Csak kicsit idegesítő az, hogy ha kedves linkecske szidja az xbox-ot az teljesen okés, és minden egyes hírnél szidja, de ha én nem magasztalok valamit az egekbe, akkor rohadjak meg rögtön.

Ui.: El ne higgyétek már amit Link mond, hogy mindig szidom a ps-t, ez egyáltalán nem igaz, csak mérges rám, mert miattam törölték az előző profilját.
23.
23.
zsozsofighter
Olvasom és olvasom a hozzászólásokat.Kedves Gykrizsi,nem ismerős a neved,nem emlékszem,hogy ilyen nevezetű játékossal versenyeztem már volna a DC-ben.Ja,hogy te még nem is játszottál ezzel a játékkal???Akkor honnan veszed,hogy semmi több egy egyszerű autós játéknál?Melyik autós játékban játszottál már ugy,hogy egy klub tagja voltál,és a többi klub taggal együtt egy másik klub ellen szálltál harcba és azon vagy,hogy a klubod tagjait segitsd az ellen klub tagjait pedig minél rosszabb pozicióba kényszeritsd.És ez nem szimplán egy szép játék,ez jelenleg grafikailag minden autós játékot aláz.A konkurencia gépén lévő autós játék is nagyon szép,de a DC látványra veri.És ezt nem egy ps fan mondja!
22.
22.
kopic
#18: Biztos a MS hatalmas lelki traumát okozott neki, és azért vergődik mindig, meg hányja tele a kommentszekciót a baromságaival.
18.
18.
Gykrizsi
#17: Tudom, de mindig kiakaszt. Egyébként azt aláírom, hogy szép játék, de semmi több. Egynek elmegy, de klasszikus biztos nem lesz.
17.
17.
Habbobitas
#16 Azért mert egy elvakult ps fanboy. Nem kell foglalkozni vele és a szegénységi bizonyítványával.
15.
15.
Yanez
#6: Én is pont azzal kezdtem a versenyautós történetem. :)
10.
10.
h.jozsa
Mostmár egyre jbban azt érzwm hogy meg kell szerezni!
Időjárás kipipálva
Tartalom bővül pipa
Grafika király pipa
Multi mostmár stabilnak mondható ez is pipa
Tulajdonképpen minden amellet szól,hogy megvegyem!!!
8.
8.
Csoola
#7: Nincs benne, nekem egyre jobban jön meg hozzá a kedvem, de csóróság van most, szóval inkább kivárom a PS+ változatot.
7.
7.
Cipo3
Van benne split screen? Mert nem veszek olyat amibe nincs. Mert én ilyen hülye vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...