Kiszivárgott a Batman v Superman előzetese

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 17.
  • Videó
Link másolása
Idő előtt felkerült a netre a Batman v Superman: Dawn of Justice előzetese. Egy moziból vették fel kamerával, úgyhogy a minősége nem az igazi, de a lényeg azért kivehető belőle.

És hát nehéz pozitívan nyilatkozni róla, mert ennyire semmilyen előzetest régen láttunk; persze az is lehet, hogy a tegnapi Star Wars-trailer csigázott fel minket túlzottan, de akkor ezek alapján Disneyék mégiscsak jobb munkát végeztek. A Ben Affleck és Henry Cavill főszereplésével készülő film egyébként jövő márciusban kerül mozikba, az alábbi trailer pedig hivatalosan hétfőn debütál.


Úgy látszik, már a Warner sem a régi, elcsenhetnének egy-két fogást Davidtől:

85.
85.
br1Koo
#82: Az igazság ligája nevű akármi csupán egy izzadtság szagú próbálkozás volt a DC-től, hogy legyen valamiből pénzük. Ettől még értelmetlen az egész, ezt be kell látni.
84.
84.
DON GONDOCS
#83: jobban felvan készülve ember feletti lények támadására mint azt a többi a többi hős és ezt elismerik neki. Még "önmaga" ellen is.
83.
83.
DON GONDOCS
Akiknek összeférhetetlen egy batman vs superman harc azoknak ezt az animációs filmet ajánlom. Itt kiderül hogy nem minden szupererő. Justice League: Doom
NAGYON Jó film. Mint úgy általában a DC animációs filmek, igen csak jól sikerülnek.
80.
80.
Benjago
#78: Légyszi, előbb olvass utána, mielőtt hülyeséget írsz...
Ez olyan volt mintha azt mondtad volna, hogy a Mars nem ebben a galaxisban van. :)
78.
78.
br1Koo
Két külön univerzum az egész, akkora faszságnak tartom, hogy az elképesztő. Ha Superman létezne a Batman univerzumban, nem is lenne szükség Batman-ra, meg mindenki hülyének nézné, meg nem fosnának tőle, nem beszélnének róla. Nolan trilógiáját nagyon messziről fogja nézni ez a film.
77.
77.
Aanash
#76: Földben ne tegyen kárt...elírtam:D
76.
76.
Aanash
Őszintén szólva én kiváncsi vagyok egy olyan Batmanre akinek már komoly kütyüi vannak.
Ha Superman képességeit nézzük igencsak pl a sebessége,akkor kell valami amivel a harc közben mindig figyelni tudja a gyorsasága ellenére is.

A trailerben nekem az Igazság Ligája Batmane ugrott be róla és ugye tudjuk hogy ezt a filmet követi az Igazság Ligája film valamikor.

Kíváncsi vagyok mi lesz belőle és tulajdonképpen olyan hű de konkrét utalás nincs arra hogy ők most tényleg összeugornak.
Oké a film címe meg a trailer....de mindkettő kevés még.

Lehet hogy megállapodnak abban,hogy Batman és a hozzá hasonló inkább emberi hősök maradjanak a Földön és Superman létesítsen egy űrállomást és szedje össze a ligát és legyen ott hogy a Földben tegyen kárt,a "kis" hősök tevékenykedjenek a megszokott helyükön,az acélember horderejűek pedig az univerzumban,az az ő terepük..

Egyrészt mert biztossá vált az,hogy léteznek idegen fajok,azok igenis lehetnek brutális erejűek,másrészt mert így legalább logikus is lesz a döntés,felvezeti az Igazság Ligája filmet és megnyílnak a kapuk további kolosszális filmek irányába.

Csak a Nolan féle Batmannel kezdeni kellett valamit,az nagyon reális lett és gondolom lemásolják a rajzfilmbeli Batmant.
61.
61.
angelus8925
Batman egy gazdag pali (és a pénze miatt sok mindenhez hozzáférhet), aki rendkívül képzett harcos és egy nagyon okos ember (széles látókör, tudományokban jártas, stratéga) és a film szerint már idősebb, régóta keni el a bűnözők száját (a háttérben! ezért sem tetszik neki Superman vagizása), így tapasztaltabb is, mint Superman, aki csak nemrég kezdte a "hősködést". Vagyis, ha Bruce valamilyen eszköz segítségével el tudja érni, hogy Clark legyengüljön, akkor nem igazán látom, hogy lenne bármi esélye ellene a kriptoninak.
Azt pedig, hogy nekimenne anélkül, hogy erre lenne bármi esélye egy rossz gondolatmenetnek tartom, mert távol van egy felelőtlen ember felfogásától, rendkívül megfontolt figura, aki mindig gyűjt adatot a lehetséges ellenfeleiről... ami Batman esetében még a legközelebbi barátait is jelenti, ellenük is készít olyan tervet, amivel le tudja őket győzni, ha úgy adódna helyzet. Nem csipázza a földönkívülieket és a metahumánokat sem, mert tart tőlük, félti az embereket és nem csak azért, mert erősebbek, hanem a trailer-ben látott pszichikai hatásuk miatt is. Sok olyan dolgot látok bele ebbe a bemutatóba, ami a képregényekből, rajzfilmekből ismerős és ez nagyon jó, mert eleinte nem örültem, de most már kezd egyre jobban érdekelni.
Szerintem Superman elég sok hibát elkövetett el az előző filmben. Ezek közül a nagy károk okozása a legnagyobb és az, hogy nem igazán foglalkozott a „járulékos veszteséggel”, de így volt életszerű, hiszen kezdő volt, az ellenfele pedig nem sz*rral gurigázott. Érthető, ha emiatt sokan kifejezetten utálják és félnek is tőle, ahogy szerintem várható, hogy az ARGUS és még sokan mások pl. Lex Luthor is minél több infót gyűjt róla, figyeli és próbálják kitalálni, hogy most mit is kezdjenek vele. Biztos, hogy nem csak a köznépnek, de a hatalmasoknak és a különböző vallási vezetőknek, hívőknek is szemet szúr, hogy itt egy pali aki repked és legyőzhetetlennek tűnik,..szóval kezdeni kéne vele valamit, pláne mikor sokan elkezdik imádni. Mi lesz, ha ellenük fordul? Gondolom ügyködnek is valamin, amivel legalább le tudnák gyengíteni és biztos, hogy Batman fülébe is jut ez a dolog vagy Ő maga is megoldja egyedül, majd próbálja megmondani a frankót Superman-nek, akinek meg az Ő módszerei nem szimpatikusak és valahogy egymásnak feszülnek. Aztán, hogy ki győz… gyanítom senki.. Remélem lesz más ellenfél is, mondjuk valami metahumán, akit a hadsereg vagy más uszít Supira, akit közös erővel győznének le, passz… bármi lehet.
Sok mindent lehetne írni még a képregényekből kiindulva pl.: Superman szerint Batman a legveszélyesebb ember, míg Batman szerint, ha Superman valóban le akarta volna őt győzni, mikor ő verte meg, akkor megtehette volna.. Most abba nem mennék bele, hogy melyik képregény tartok jónak és melyiket kevésbé és melyik az, ami fail, sokáig tartana és felesleges is.
Csak azt akartam leírni, hogy sok fórumon, köztük itt is lebecsülik Batman-t, mert hogy ő CSaK egy ember, elsiklanak afelett, hogy nem akármilyen ember.. olyan, aki hatalmas tudással és mindenféle technológiával rendelkezik, kitartással, elmegy a véksőkig, hogy védje az embereket és noha nem öl (..), de attól még átgázol bárkin, hogy elérje a célját és sosem esik fejjel a falnak, csak ha nincs más mód, amolyan utolsó esélyként, de ha kell, akkor meghátrál újragondolja majd ismét odapörköl..szóval nem fog kicammogni harcolni senkivel úgy, hogy esélye sincs ellene… Tippre összeszedik a korábban lezuhant hajók roncsait és kitalálnak valamit, amivel felvehetik Superman ellen a harcot, mellette pedig legyengítik pl. viharfelhők takarta égbolt, hogy ne tudja pótolni az erejét és a regeneréciója sem végtelen, szóval meg kell szórni bombákkal, utána akár kézitusa valamilyen felerősített robothacukában, ahogy erre már sok-sok példa volt a képregényekben is…
Még valami: Superman nem elpusztíthatatlan, ahogy ezt sok helyen írják és nem legyőzhetetlen, elég sokszor volt része már döntetlen- és vereségben is. Az abszolút gyengéje a mágikus dolgok (Hawkgirl, Shazam, Zatanna, WonderWoman) a kriptonit mellett és napsugarak hiánya is nagy cumi, ha „lemerül” (Lobo pedig, hát Lobo..).
57.
57.
Aanash
#53: De Batmannak benyom egyet és leesik a feje.
Nem értem miért pont Batman.
Oké mert a képregényben franc tudja mi volt.
De ez nem képregény és közel sem biztos hogy egy kicsit is kapcsolódni fog bármilyen képregényhez.

A Man Of Steel-ben szétvertek egy fél várost és még a vére se csurrant ki majd pont a batman kényszeríti térdre?
Előfordulhat csak valahogy nekem nem áll össze ez.

Volt egy rajzfilm amiben Doomsday kiiktatta Supermant aztán Lex klónozta és lett egy új Superman,de előkerült az eredeti is és egymásnak estek.
Hamár olyan erős hogy szinte elpusztíthatatlan akkor valami ilyesmi sztori inkább érdekelne mint a denevéres...

Egyszerűen nem látom kiegyensúlyozottnak azt ha összecsapnak.
53.
53.
Benjago
#51: 1. Miből lehetne következtetni arra, hogy nem a Man of Steel után játszódik? Teljesen egyértelmű, hogy utána veszi fel a story a fonalat. Nem is értem a kérdést...
2. Majdnem teljesen leírtad a film történetbeli alapjait, szóval jó a végkifejlet. :)
51.
51.
Aanash
Az nem lehetséges hogy a Man Of Steel után játszódik a film?
Mármint Superman csatája igencsak romba döntötte a város felét és sokan meg is halhattak.
Ráadásul idegen civilizáció ami el akarta pusztítani az emberi fajt.
Superman is közéjük tartozik úgymond ő is kriptoni lehet benne is az ellenséget látják amióta megtörtént a Man Of Steel cselekménye.

Egy idegen faj ami megpróbált megölni mindent és mindenkit és ennek a fajnak a tagja a Földön repked szuper erővel a birtokában...az ember lehet nem érezné így magát biztonságban...
Ki tudja mikor kapja el Supermant az "Isten vagyok" gondolat és akarja igába hajtani a Földet...járhat az emberek fejében és kell egy hős aki elég rátermett és kitartó és furfangos hogy rendet teremtsen...és ki más lenne alkalmas erre mint a Batmanus...
50.
50.
Benjago
#49: Na most mondtál valami újat! Erre még nem gondoltam! :D
49.
49.
Ragnarox007
#46: Így van, s vártam mikor hozza fel valaki ellenem :D :D De attól hogy Bane a profilképem, még nem azt jelenti, hogy odáig is lennék a filmért :D Egyébként Superman-el kapcsolatban nem értek egyet, mert pont ez a jó hogy izmos (mint a képregényekben is), ráadásul ezt a MoS-ban is megmagyarázták. Mikor ugye Jorel mondja Clark-nak, hogy a sejtjei isszák a napsugarat, s éppen ezért az izmai is megnőttek :D
48.
48.
Benjago
Ja egyébként hétfőn jön a "rendes" előzetes, ez az amerikai Imax mozikba szánt teaser trailer. :)
47.
47.
Benjago
#46: Ezen én is gondolkoztam már! XD
46.
46.
rappit
#37: De azért a Nolanas Bane a profilképed xD. Amúgy szerintem Supermennek ilyen full véznának kéne lennie, mert nincs akkora tömeg, amivel eddzeni tudná az izamait :D
43.
43.
Ragnarox007
#41: Szívemből szóltál! :D
41.
41.
Benjago
Hát ez nagyon átjött!
Gondoltam, hogy nem mutatnak majd sokat, hisz még 11 hónap van a filmig, úgyhogy ezt tessék úgy kezelni mint egy teasert! Pl.: Star Wars VII első mozgóképe. Nem árul el sokat, de meghozza a kedved. :)
Batman meg szokásosan badass, nem gondoltam volna, hogy ennyire király ez a ruha, eddig még csak barátkoztam vele.
37.
37.
Ragnarox007
#36: Teljes mértékben egyetértek! Arról nem is beszélve, hogy a Nolan-es Batman mindenről szól, csak éppen Batman-ről nem, hangulatilag pedig egyenlő a nullával... A Kezdődik után úgy vártam a Sötét Lovagot mint a messiást, majd hatalmasat csalódtam, és egyszerűen nem tudtam hova tenni az érzéseimet a filmmel kapcsolatban. Mert Heath Ledger is (nyugodjék békében) hiába nyújtott remek alakítást, attól még a film nagyon üres, és unalmas. És persze maga "Gotham" is egy nagy vicc kategória, mert az igazi Gotham érzésből semmi nem jön át, de ezt mai napig is sokan kritizálják, s hozzáteszem jogosan. A Felemelkedés is borzalmas, ráadásul a nagy "drámai" harc Batman és Bane között is olyan, mint valami zs kategóriás szar, mert kínosan gagyi a koreográfia, ráadásul olyan mint egy lassított felvétel. Szóval ezért sem értem, hogy sokan miért istenítik a Sötét Lovag trilógiát, mert köze nincs a Batman hangulathoz, arról nem is beszélve, hogy pont ezzel a realisztikus baromsággal is rátettek egy lapáttal... Azért egy képregényhős film ne szóljon már a realizmusról.
36.
36.
Red-E-Kamp Van
#31: ez mint mindig, most is többélű, mert annál a batmannél semmit nem gyűlöltem jobban.(mármint batman adaptációt.)
én nem érzem azt, hogy nolan korszakot alkotott volna. alapból jó filmjei vannak, de ezeket a batman filmeket nem szívesen tekintettem meg, csak azért mert batman.
számomra az egész hideg, üres és olcsó hatást keltett. még ha akármennyi pénzből is készült.
34.
34.
_NMI_
#33: Tudom hogy a Napból nyeri az energiát és láttam a The Dark Knight Returns mindkét részét (jól sikerültek!), de ez nem változtat azon amit írtam. Oké, le volt gyengülve az atombombától, de ettől eltekintve ha nincs kriptonit, megöli Batmant ha az rákényszeríti. Ott van a 23-dikk hozzászólásban a videó, nekem nem úgy tűnik, hogy olyannyira le lenne gyengülve. Kizárólag a kriptonit az oka annak, hogy Bruce elverte.
Sajnos igaz, hogy legfeljebb csak más földönkívüliek jelentenek rá veszélyt a kavicsdarab mellett.
33.
33.
Yanez
#32: Pedig nem csak a kriptonit miatt van! Persze ehhez nem ártana több képregényt olvasni, de még a The Dark Knight Returns part 2-ben is más okból volt legyengülve.
31.
31.
flydomi
Batman a világító szemeivel úgy néz ki,mint a Vasember.......
Meg valahogy Bale bácsin jobban állt a ruha.
Christopher Nolan teremtette Gotham city-Batman világ közelállt a valósághoz.Sokkal realisztikusabb volt a filmje.
29.
29.
Ragnarox007
Na ez érdekes: "Állítólag" a Warner bejelentette, hogy a jövőhéten érkező "hivatalos" trailer nem ez lesz...
25.
25.
DON GONDOCS
#10: Részben igaz :) átáll a sötét oldalra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...