Hírarchívum - 2024. március

HWSW: A Copilot gomb után jönnek az AI PC-k

Új korszak köszönthet be a személyi számítógépek piacán, jönnek az AI PC-k, melyekről az elnevezésükön kívül egyelőre vajmi keveset tudni, mindenesetre jól látszik, hogy mind a komponensgyártók, mind a Microsoft ezzel igyekszik új lendületet adni a stagnáló PC-piacnak - írja a HWSW.

Újabb szivárgások a következő Marvel-játékról

Az Insider Gaming értesülései szerint kiszivárgott a Marvel Rivals karakterlistája, sőt egy kép is a játék menüjéről. Elméletileg, ha ténylegesen bejelentik a játékot, akkor azt ma 16 óra után fogják megtenni.

Diablo IV - akkor is kell a Battle.net, ha Game Passen keresztül játszunk

Nemsokára elérhetővé válik a legújabb Diablo-játék a Microsoft előfizetéses katalógusában, most pedig külön telepítési útmutató érkezett a játékhoz, hiszen az továbbra is igényelni fogja a Battle.net kapcsolatot. Valaki meglepődött?

Újabb kedvcsináló érkezett a Paper Mario: The Thousand-Year Door-hoz

Nem tegnap volt, mikor eredetileg megjelent a Paper Mario: The Thousand-Year Door GameCube-ra, az idő vasfogát leküzdeni kívánó Nintendo pedig elhozza a játékot Switch-re is, természetesen felújítva. Most ehhez kaptunk egy újabb videót.

Kipróbáltuk: Lawn Mowing Simulator VR

Közel 3 évvel a PC-re és konzolokre optimalizált Lawn Mowing Simulator megjelenése után megérkezett a VR-os verzió, kizárólag Meta Quest-re. Ezúttal egy, az alapoktól újraépített címet kapunk, a régi szerethetőséggel, de új hibákkal.

Megjelent PlayStation 5-re a DC Universe Online

Rég lehetett tudni, hogy a népszerű szuperhősös MMO jelengenerációs portokat kap, most viszont meg is jelent az egyik platformra, mégpedig PlayStation 5-re. Tartalmi frissítés nem, de teljesítmény javulás érkezett az új kiadással.

Majd’ 10 percig pörög a Flintlock: The Siege of Dawn

A multiplatform akciójáték újból megmutatta magát, sőt ezúttal a játék kreatív vezetője is csatlakozott, hogy kommentárjával színesítse a játékmenetet.

Megérkezett az egér és billentyűzet támogatás a XCloudba

Két évvel a bejelentés után végre elérhető a funkció, amivel PC-n a megszokott perifériákkal játszhatunk streamelés közben. Egyelőre csak pár játék esetén érhető el a feature.

Befutottak az első élmények a Judasról

Ken Levine két interjút is adott az új játékkal és annak elkészítésével kapcsolatban, a kiváltságosok pedig öt órán át játszhattak a játékkal. Sajnos megjelenési dátumról még mindig nincs hír.

Megjelent a South Park: Snow Day, itt az utolsó előzetes

South Park városát nyakig befedte a hó, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: iskolaszünetet! A gyerkőcök elárasztották a befagyott utcákat, és még jó, hogy egyből péppé verik egymást, egy kooperatív kalandban.