Hírarchívum - 2024. március

Más digitális boltok is megjelenhetnek Xbox-on

A meghökkentő és látnoki kijelentésen felül olyan kényes témát is érintett az Xbox fejese, mint az év eleji Activison Blizzard elbocsájtás, ami 1900 munkatárs távozását eredményezte.

Új játékot jelenthet be holnap a Marvel

A múlt heti bejelentés után most egy másik címet teaselt be a Marvel Games. Akármi is legyen az, az idővonalhoz van köze, abból pedig még soha semmi jó nem sült ki.

Mindenkinek elérhető lesz PlayStation 5-ön a közösségi segítség

Az eddig PlayStation Plus előfizetéshez kötött funkciót még az idén elhozza minden konzoltulajnak a Sony, így ha valaki nem rendelkezik előfizetéssel, de elakad valahol egy játékban, jó eséllyel talál rá megoldást.

Phil Spencer beszélt egy lehetséges Xbox kézikonzolról

Bár hivatalosat sem ő, sem pedig a Microsoft más vezetője nem osztott még meg, bennfentesek szerint már most is vannak konkrét elképzelések egy ilyen eszközről.

Itt A Bad Boys: Ride or Die trailere

Will Smith és Martin Lawrence ikonikus duója a nyáron visszatér a mozivászonra, hogy ezúttal a néhai főnökük becsületét állítsák helyre, ám a végén nekik kell menekülniük.

"Más platformokra" is érkezhet a Final Fantasy XVI

Persze a munkálatok csak a PC-s port megjelenése utána kezdődhetnek meg, illetve a játék producere, Yoshi-P sem részletezte, hogy pontosan melyik platformokról lenne szó.

A Castlevaniával kollaborál a V Rising

Ahol vámpírok járnak, ott előbb-utóbb feltűnnek a vámpírvadászok is. A V Risingban pedig már a játék megjelenése napján színre lép Simon Belmont, hogy rendet tegyen köztünk.

A korábbi pletykákkal ellentétben mégis 2025-ben jöhet a Grand Theft Auto VI

A legutóbbi felvetések, miszerint a GTA VI 2026-ra csúszik, nem állják meg a helyüket az új infók szerint. Több forrás is azt állítja, hogy a Rockstar továbbra is 2025-ös megjelenési dátummal számol.

A trilógia veteránjai dolgoznak a Mass Effect új részén

A rajongók megnyugodhatnak, hiszen az első három Mass Effect veteránjai irányítják a következő rész fejlesztését is - ezt maga a projektfelelős, Michael Gamble árulta el egy X-posztban. Jó kezekben van a BioWare szerepjátéka.

Úton a Sonic Heroes remake-je?

Az ismert szivárogtató szerint a Sega remake-eli az eredetileg 2004-ben megjelent platformjátékot az Unreal Engine-nel, ami PC-n és a jelenlegi konzolokon kívül a Switch utódján is napvilágot lát 2025 folyamán.