Hírarchívum - 2024. március

Többjátékos móddal bővül a Cassette Beasts

A Pokémonra emlékeztető, kazettaszörnyekkel operáló játék májusban régen várt frissítést kap! A multiplayeres frissítés rengeteg közös kihívást, PvP-módot és sok más egyebet hoz, ráadásul úton van már a mobilos verzió is!

Városépítő stratégia lesz a Worshippers of Cthulhu

Szokatlan műfajban dolgozza fel a Cthulhu-kultuszt az Crazy Goat Games, hiszen egy vérbeli városépítő stratégiának ígérkezik a Worshippers of Cthulhu. Szektát vezethetünk, eldritch-rituálékat hajthatunk végre, miközben egy gótikus települést is felhúzhatunk.

Diablo IV - pokoli jól fest a ray tracing

A negyedik szezon indulása előtt jócskán megszépül a Diablo IV világa. PC-n és konzolokon is elérhetővé válnak a ray tracing-opciók, melyek valósághűvé teszik az árnyékolást és a tükröződéseket.

Az egyjátékos módon lesz a hangsúly a Blackout Protocolban

Habár korábban egy hardcore multis twin-stick shooterként hivatkoztak a fejlesztők a Blackout Protocolra, a jövőben inkább az egyjátékos élmény felé mozdul el a súlypont, a multi csak opcionális lesz. Az anyag télen jelenik meg.

PvP shooter lesz a People Can Fly Xbox-játéka?

Még tavaly novemberben jelentette be a Bulletstorm fejlesztője, hogy partnerséget kötött a Microsofttal egy új játék fejlesztéséről, amely egy meglévő Xbox IP-n alapul. Most kiderült, hogy egy multira kihegyezett lövöldéről van szó.

A Call of Duty-t másolná az XDefiant, ezért is késik

A Ubisoft kompetitív lövöldéjét már számos alkalommal elhalasztották az elmúlt hónapokban, és a kiadó utoljára azt ígérte, hogy április előtt megjelenik az XDefiant. Tekintve, hogy kevesebb, mint egy hét van hátra addig, nagy eséllyel ebből se lesz semmi.

A Fall Guys inspirálta a Sonic Toys Party-t

Egy kiszivárgott videónak hála, belenézhetünk a legújabb mobilos Sonic-játékba, amely a Fall Guys-ból merít ihletett. Egyfajta mókás battle royale-ról van szó, lökdösődéssel, akadálykerülgetéssel a kék sündisznó és társai főszereplésével.

Masszív siker a Steamen a Dragon's Dogma II és a Horizon: Forbidden West is

Ahogy az várható volt, a múlt hét két nagyobb megjelenése a Valve platformján is tündököl: a Dragon's Dogma II a Capcom eddigi legnagyobb PC-s rajtját produkálta a hétvégén, de a Horizon: Forbidden West sem szégyenkezhet.

Élő szolgáltatásra fókuszál a Bend Studios következő játéka

A Days Gone fejlesztői jelenleg egy "AAA-kategóriás live service-játékon" serénykednek, legalábbis ez derült ki a stúdió weboldalán közzétett állásajánlatból. A csapat szeretné "újradefiniálni" a hagyományos, dobozos játékokról alkotott képet.

Rövid betekintést kaptunk a Soulframe sztorijába és játékmenetébe

A Warframe fantasy verziójaként hivatkozhatunk a Digital Extremes legújabb akció-RPG-jére, amely ugyanúgy free-to-play modellben jelenik meg, mint a csapat előző játéka. A legújabb gameplay előzetesben a sztoriról is megtudhatunk pár dolgot.