Kivesznek két játékmódot a PC-s Titanfallból

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 19.
  • Gyászhír
Link másolása
Már csak privát meccsként lehet Capture the Flaget és Pilot Huntert játszani a Titanfall PC-s verziójában, így egy darabig három játékmóddal kell beérnie a számítógépen játszóknak.

A Titanfallban amúgy sem volt túl sok játékmód, a PC-s verzióban pedig most még kevesebb lesz: a Respawn bejelentette, hogy ebből a változatból kiveszi a Capture the Flag és a Pilot Hunter módokat, így a játékosoknak az Attritionnel, a Last Titan Standinggel és a Hardpoint Dominationnel kell beérnie.

Az indoklás prózai: ezekkel a játékfajtákkal csak nagyon kevesen játszottak, ami a matchmakingnél is kiütközött - a legtöbben az Attritiont és a Dominationt tolják. Mindezek ellenére egyébként privát meccsként a CTF és a Pilot Hunter is nyúzható marad.

A Respawn azt mondta, a jövőben folyamatosan monitorozzák majd az egyes játékmódok népszerűségét az összes platformon, ennek megfelelően ha valahol valamelyik játékfajta népszerűtlen, azt később is kivehetik, cserébe viszont újak készülnek, amiket ugye ingyenes frissítésként kapnak meg a rajongók.

Arról még nem mondtak semmit a fejlesztők, hogy mikor várható az első ilyen update.

15.
15.
ribizly
Miután ezt tegnap a saját szememmel is megláttam, hogy MÁR kivették a játékból érzékeny búcsút is vetünk egymástól. Nagyon sajnálom, de innentől az EA (bár nem tudom mennyire az Ő saruk e, de mindegy) csak akkor számíthat rám, mint vásárló, ha már egy fél évet kint volt a játékuk és mindenki egyetért abban, hogy jó munkát végeztek... Nagyon csalódott vagyok... :(
14.
14.
UncannyDante94
ja..én is tapasztaltam a játékban h kivették..és hát f*szom, a CTF-t nem nagyon csíptem,mert akármikor játszottam azt,mindig olyan csapattársaim voltak h semmire sem mentem velük azt tiszta sz*r volt. A pilot huntert meg csíptem,nekem az bejött!! :P
13.
13.
TheNick
Nem játszom vele, de orbitális hülyeség kivenni bármilyen játékmódot. Nem tudom ez kinek az ötlete volt, de gratulálhatnak neki.
12.
12.
ribizly
Elmennek a fenébe! Én pont a CTF-et szerettem a legjobban, mert nem csak agyatlan rohangálás az egész. Ráadásul legalább volt értelme, hogy különböző összeállításokat csináljon az ember a fegyverekből meg a titan-okból... Eddig gondolkodtam a Season Pass megvételén, de akkor ennyit erről. Soha többé elővételben EA játékot! És majd a kiadás után is csak pár hónappal nézem meg mi marad.
11.
11.
shooter1234
#8: Pc -n tolom, nem tom melyik részbe került be a kill confirmed legelőször, de az már akkor is nagyon tetszett. (asszem MW3) Jah, a csapat alapú cuccokat tényleg nem nagyon nyomják. :( hétvége felé van játékos rendesen, de akkor meg még kevésbé érek rá.
10.
10.
B-Shaggy
#9: Search and Destroy a mai napig minden CoDban népszerű. CTF szervert az életben nem találok az új codokban akármennyit várok, HQ meg csak elég ritkán van, pedig személyes kedvencem
9.
9.
randall13
Arra emlékszem, hogy CoD1-ben az sd mellett a CTF és a HQ volt a legnépszerűbb. Mondjuk akkoriban nem is az anyázás epicentrumául szolgált a chat. Régi szép idők.
8.
8.
KeXxX
#2: Ja.. nem tudom, milyen platformon játszol, de PC-n egy csomó játékmódot egybe sűrítettek.. Pedig a Kill Confirmed is nagyon jó.. csak az a baj, hogy ahol csapatban kell játszani (Search & Destroy, Search & Rescue) azokat alig játsszák.. persze konzolon azért más a helyzet mert ott többen játszanak.
http://oi61.tinypic.com/20syty8.jpg
7.
7.
Ebbol is latszik h milyen a jatekelmeny, barmilyen mod is van, csak a tdm megy abban is:-(
5.
5.
randall13
Nem véletlen, a CTF-hez kell a legjobban tudni taktikázni. Az ilyen nem népszerű a 12 évesek közt.
De nyilván egyszerűbb volt kivenni két játékmódot, mint ne adj isten írni egy normális matchmakinget. Az legalább 3 napnyi munkába került volna. A logikát követve év végére nem is lesz játékmód.
4.
4.
Cristiano
3.
3.
névtelenség
Mert lehet, hogy a pc-s közösség körében is népszerűtlen lenne mi? Vazz, honnan a tökömből van ezeknek instant jövőbelátó képessége?
2.
2.
shooter1234
A CoD Ghosts -ban meg a TDM és a DM megy a legjobban, a 3. meg a domination, de az nagyon ritka. Én pont a DM -et meg a TDM -et venném ki a francba, mert baromi unalmasak tudnak lenni, az ilyen semmilyen alapú lövöldözések. (mondja ezt az, akinek Q3 -ban meg ut1 -ben ez volt a kedvenc játékmódja)
1.
1.
simon 555
Csak én nem értem, hogy miért is kell kivenni valamit azért mert nem népszerű?
Nem el van az ott?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...