Star Wars: Uprising - már a héten játszhatunk vele

  • Írta: Shifty
  • 2015. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a kizárólag mobilokra fejlesztett Star Wars: Uprising, ami A jedi visszatér és az idén érkező Az ébredő Erő filmeket fogja összekötni. A premierre csütörtökön kerül sor.

A Kabam RPG Studio fejlesztésében készülő, kizárólag Androidra és iOS-re érkező Star Wars: Uprising most csütörtökön lesz elérhető az Apple Store-on és a Google Playen keresztül.


Az alapvetően akció-RPG-vonásokkal rendelkező játékban saját karaktert és legénységet készíthetünk, együtt harcolhatunk a Birodalommal szemben, de akár valós idejű kooperatív módban is megmérettethetünk. Természetesen felszereléseinket és fegyvereinket is személyre szabhatjuk majd a kalandok során.

3.
3.
Cipo3
Azért döbbenet, hogy pénzt akarnak kérni a fejlesztésért. Szégyen, hogy bevételt akarnak.
2.
2.
Batman
Mivel a Kabam csinálja, ezért rohadt sok pénzt kell költened, hogy előre juss. Lehet lesznek ilyen eventek, ott semmit nem lehet majd nyerni a sok csalótól. Lesznek skinek pakkok, hogy elkölthesd a lóvédat.
1.
1.
Az a kérdés, hogy van-e benne mikrotranzakció és ha igen milyen mértékben? Mert ha csak úgy lehet előrejutni, hogy gyémántokat/crediteket/akármit veszel akkor el se kezdem...ezért rühellem az egész mobil játékpiacot, egy nulla mindegyik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...