Hű adaptáció lesz a God of War-sorozat

  • Írta: pandaril
  • 2022. december 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Amazon sorozatokért felelős vezetője, Vernon Sanders nyilatkozata szerint a sorozat "hihetlenül hű lesz a forráshoz".

A hír, hogy az Amazon sorozatot tervez a népszerű játéksorozatból, már korábban felröppent, azonban a múlt héten hivatalosan is megerősítették ezt, így a rajongók egyszerre ünnepelhettek, és izgulhattak is. Vernon Sanders, a cég sorozatokért felelős vezetője a Collidernek azt nyilatkozta, amelyben kiemelte, hogy számukra a God of War rendkívül hálás anyag, hisz azon felül, hogy egy nagyléptékű, epikus történetet mesél el, mély érzelmi töltettel is rendelkezik.

A sorozat írója és showrunnerei már ismertek. Előbbi feladatot Hawk Ostby, míg utóbbit Rafe Judkins és Mark Fergus fogja ellátni. Sanders szerint az első évad egyszerre lesz rendkívül forráshű, és lesz önmagában is értékelhető alkotás.

Az utóbbi évek játékadaptációi láttán érthető az aggodalom a Halo- és a Resident Evil-sorozatok is csalódást okoztak a rajongóknak. Ugyanakkor az Amazon már bebizonyította, hogy képesek úgy adaptálni valamit, hogy az egyszerre legyen jó önmagában, és a rajongók kegyeit is elnyerje, ennek ékes példája a The Boys és az Invincible.

4.
4.
suresz
még el se kezdtek dolgozni rajta, de már ezt mondja, akkor tuti nem így lesz!
3.
3.
SL89
Meg a Netflixes Witchernel is...
2.
2.
Lorthirash
ezt a rings of power után senki sem hiszi el.
1.
1.
rDAVE
Hát a Gyűrűk Uránál is mondtak ilyet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...