Nézzük, milyen filmektől válik meg a Netflix és az HBO Max a hónap végén!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha esetleg eddig nem csaptál le a következő alkotásokra, akkor még a mai napon bepótolhatod őket!

Minden hónapban fájó szívvel kell elbúcsúznunk néhány filmtől vagy sorozattól, ha előfizetői vagyunk egy-egy streamingszolgáltatónak. Nézzük, hogy melyek azok a címek, amik április végével ugranak le a Netflix és az HBO Max katalógusáról.

A Netflix listájáról ezúttal távozik a 2018-as heist thriller, a Den of Thieves. Ez a film egy csapat volt tengerészgyalogos (köztük Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr. és 50 Cent) történetét követi, akik ki akarják rabolni a Los Angeles-i Federal Reserve-t. A Road to Perdition című film is búcsút int, de ma még megnézhetjük, ahogy Tom Hanks és Jude Law együtt parádéznak ebben a bűnügyi dráma filmben. Végül, de nem utolsó sorban a Jailbreak is távozik a Netflixről: ebben az akciófilmben egy csapat rendőr történetét nézhetjük végig, ahogy próbálnak megőrizni egy nagyon értékes foglyot. 

A felsorolt filmek mind 2023. május 1-jén távoznak a Netflix-ről. 

Az HBO Max sem kegyesebb, ez a szolgáltató is hullajtja magából a jobbnál jobb filmeket. Az egyik pedig nem más, mint Christopher Nolan csúcsszuper alkotása, a Tenet. A fizika törvényeivel és a néző felfogóképességével játszó sci-fi akciófilm ma látható utoljára a streamingszolgáltató felületén. A Blow Out című thriller is elköszön az előfizetőktől, pedig ebben az izgalmas alkotásban John Travolta és Nancy Allen egy összeesküvés elméletet visznek fel a mozivászonra. A következő áldozat egy zenés dráma, a Cabaret: egy magányos klub történetét meséli el, ami a náci Németország felemelkedésével szemben áll, és Sally Bowles-ét (Liza Minnelli), a lányét, aki a klubban dolgozik táncosként. 

A felsorolt filmek mind 2023. április 30-án távoznak az HBO Max-ról. 

2.
2.
crytek
Teneten kivül életbe nem hallottam róluk..
1.
1.
HMoody
Mondjuk ez a cikk hasznos lenne 1-2 nappal korábban. Így kb semmi értelme...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...