A jövő héten indul a World of Warcraft: The War Within bétája

  • Írta: szlav
  • 2024. május 31.
  • Korai verzió
Link másolása
Idén új fejezetet nyit a Blizzard Entertainment nagy rénoméjú MMORPG-je. A Worldsoul Saga első nagy fejezetét jelölő The War Within korai tesztidőszaka június elején megkezdődik, már jelentkezhetünk is rá.

Idén ősszel veszi kezdetét a Worldsoul Saga, amely három egymást követő, szorosan kapcsolódó expanzióban meséli el a World of Warcraft történetének következő nagy fejezetét. Az első kiegészítő a The War Within címet kapta, a cím pedig igen beszédes, hiszen Azeroth hősei ezúttal a bolygót átszövő földalatti régiókban veszik fel a harcot a Void rontásával.

Természetesen ez számos új zónát, raidet és dungeont, egy új játszható fajt és rengeteg frissen átdolgozott vagy újonnan bevezetett rendszert jelent - ezek részleteiért érdemes felkeresnetek a Blizzard weboldalát! Mi most a béta felé fordítjuk a figyelmünket, hiszen annak érkezése rohamosan közeleg: június 5-én veszi kezdetét az első nyilvános tesztidőszak.

 

Ebben a korai verzióban pedig már elérhetőek lesznek a rendszerszintű változtatások, az új fejlődési rendszer, a kiegészítő friss zónái, a warband-rendszer, a delves néven futó új endgame tennivalók, mindezt pedig akár egy új Earthen karaktert készítve is átélhetjük.

A korai tesztelésre való jelentkezést szintén a Blizzard fent linkelt oldalán ejthetitek meg, de érdemes azt is tudni, hogy az Epic Edition vásárlói garantált hozzáférést kapnak a most induló bétához.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...