Mortal Kombat 1 - itt a hivatalos Noob Saibot trailer

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
A Khaos Reigns DLC részeként fog érkezni Noob Saibot, a felturbózott árnyékharcost külsőre is átdizájnolták, a játékmenetet bemutató előzetesen pedig láthatjuk az új mozgásait és az egyik kivégzését.

Noob Saibot a klasszikus MK 2-ben debütált, mint titkos karakter, a harmadik részben pedig már játszható formába is bekerült, de egészen az MK: Deceptionig kellett várni, hogy kiderüljön a valódi identitása. A legelső Mortal Kombatban Bi-Han polgári néven futó Sub-Zero bújik meg az árnyakat irányító harcos maszkja mögött.

Az kiadott új előzetesben látható, hogy központi szerepet kap majd a sztoriban, és láthatóan nagyobb hangsúlyt kap majd eredeti származása és identitása. A kegyetlen bérgyilkos gyors mozgással, teleportálásokkal és árnyékharcosok alkalmazásával kényszeríti térdre a konkurenciát, amit igen látványosan tesz. Első bemutatott kivégzésén egy klasszikus csontvázkitépést láthatunk, a videó végén pedig a DLC-ben beígért állatos finishert, ahol krokodillá változik klónjával együtt, de magát a mozdulatsort már a néző fantáziájára bízza a trailer.

A Khaos Reigns DLC szeptember 24-én élesedik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...