State of Play - kövesd velünk élőben az adást!

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Rendezvény
Link másolása
Pontban éjfélkor rajtol el a PlayStation nagy játékbemutatója, a State of Play. A bő félórás közvetítés során több mint 20 PS5-ös és PS VR2-es cím kerül majd terítékre. Tartsatok velünk!

Miután a Sony videojátékos divíziója gyakorlatilag teljesen kihagyta a tavaszi és nyári rendezvényszezont, itt az ideje, hogy bepótolják a lemaradást! Habár megjelenések szempontjából eddig nem az idei év volt a legerősebb a PlayStation történelmében, 2024-nek nincs még vége, jövőre pedig várhatóan megújult lendülettel érkeznek majd a belsős címek (is), immáron PlayStation 5 Próra is kihegyezve.

A mai éjszaka tehát a jövőbetekintésről szól majd. A hírek szerint bő félórásra szánt műsor több mint 20 játékot vonultat majd fel, a SIE sajátjait és izgalmas külsős címeket egyaránt. Habár a korábbi pletykákkal ellentétben nem most érdemes számítani a Resident Evil 9 bejelentésére, a szivárogtatók már lelőtték a poént a Legacy of Kain: Soul Reaver 1+2 Remastered kapcsán. Mindez pedig egyértelműen csak a jéghegy csúcsa, hiszen olyan sztárcsapatok újabb látnivalóit várhatjuk, mint az Insomniac Games, a Naughty Dog vagy a Santa Monica Studio.

A műsor magyar idő szerint ma éjfélkor veszi kezdetét. Az alábbi lejátszóban élőben követhetitek az adást. Jó szórakozást!

1.
1.
The Tarnished
Nézni fogom. Remélem bejelentik a Metro Awakening megjelenési dátumát. Pletykálták, hogy Szeptemberben jön. Wanderer-t is gondolom majd említik. Csak ne porosodjon már a vr headset.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...