Like A Dragon: Yakuza - újabb kedvcsináló gördült be

Link másolása
Egy hónap se maradt az Amazonos Yakuza adaptáció premierjéig, az október végén tripla epizóddal érkező sorozatból most újabb részleteket nézhetünk meg, a trailer sztárja pedig egyértelműen Majima lett.

Goro Majima rajongói most biztosan örülnek, a legfrissebb Like A Dragon: Yakuza előzetesben a Munetaka Aoki által megformált bajkeverő kerül központi szerepbe, és végre láthatjuk mozgás közben is. A videójáték sorozatban Majima szinkronja, Hidenari Ugaki rendkívül karakteres és egyedi orgánummal rendelkezik, viszont a trailerben nem szólal meg, így a premierig nem derül ki – hacsak nem érkezik addig újabb kedvcsináló – hogy adja vissza Aoki a karakter hangját.

Érdekesség, hogy Munetaka Aoki a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii játékban is szerepel, de ott egy teljesen új karaktert alakít, a kalózos Yakuza-epizód az eddig látottak alapján nem fog csalódást okozni sem a veterán fanoknak, sem pedig az újonnan érkezőknek.

A Prime Videón október 24-én rögtön 3 résszel startoló sorozat valamennyire a videójátékokból ismert eseményeket is feldolgozza, viszont a történet nagyrészt új cselekményekkel operál majd, de a főszerepben természetesen itt is Kazuma Kiryu (Ryoma Takeuchi) lesz.

2.
2.
DarkLord
Ezzel, azért nem lehet nagyon mellényúlni, mert a legerősebb része a játékoknak a sztorija volt mindig is. Viszont tény, hogy 6 rész alatt elmesélni nem lehet egy "normális" történetet, ha a játékokat vesszük alapul, akkor meg főleg... Én, mint a sorozat rajongója kíváncsi vagyok rá, hogy mit hoznak ki belőle.
1.
1.
Shao Kahn
Én csak azt sajnálom hogy nem lesz hosszabb 6 résznél. És félek attól, hogy így is minimum 2 év, mire egy új évad készülni fog belőle. Ja, és annak se örülnék ha egy epizódot fél órában letudnának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...