Co-op mód készülhet az Assassin's Creed: Shadowshoz

Link másolása
Lapértesülések szerint a League nevű játékmódot már bőven azelőtt elkezdték fejleszteni, hogy bejelentették volna a játék csúszását, sőt nem is lesz kész a februári megjelenésre.

Visszatérhet az Assassin's Creedbe a co-op mód, ami legelőször a Unity-ben tette tiszteletét, legalábbis Tom Henderson és az Insider Gaming szerint. Henderson értesülései szerint ugyanis már egy ideje készül a League névre hallgató játékmód, és nincs köze a játék megjelenésének elnapolásához sem, mivel amúgy sem tervezték, hogy a rajtra elkészülnek vele, sőt a mostani február 14-i dátumra sem lesznek meg vele a készítők.

Az újhullámos Assassin's Creed-játékok közül nem a Shadows az első, ahol két főszereplőnk lesz, viszont Naoke és Yasuke markánsabb eltéréseket mutat, mint elődjeik, teljesen más harcstílust képviselnek, így akár ajtóstól rontanánk a házba, akár a lopakodást részesítjük előnyben, lehetőségünk lesz a saját stílusunk szerint teljesíteni a küldetéseket, vagy legalábbis egy részüket. Ha pedig helyesek Henderson értesülései, akkor pedig egy barátunkkal karöltve vághatunk neki, egymást kiegészítve.

Hogy pontosan mit is fog tartalmazni ez a co-op mód, és mikortól lesz elérhető, egyelőre nem tisztázott, hisz hivatalos bejelentés még nem érkezett. Az Assassin's Creed: Shadows egy közel három hónapos csúszást követően 2025. február 14-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...