Sid Meier's Civilization VII - combos lett a gépigény

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Gépigény
Link másolása
Alaposan fel kell kötnie a gatyát annak, aki a lehető legjobb minőségben szeretné élvezni a Civilization következő kiadását. A Firaxis háromféle gépigényt is megosztott a jövőre érkező 4X-játékhoz.

Jó és kevésbé jó hírünk is van a Sid Meier's Civilization VII rendszerkövetelményeivel kapcsolatban. A jó hír az, hogy a legalacsonyabb beugrószinten nem lesz szükség különösebb erőműre ahhoz, hogy eldöcögjön a korokon átívelő stratégiai játék, aki azonban tökéletes élményre vágyik, elég kemény gépigényre számíthat. Mivel a játék konzolokon (az előző generáción is!) megjelenik, kíváncsian várjuk, hogy ott hogyan szuperál majd a játék a PC-s max beállításokhoz képest.

A magas grafikai beállításokhoz, 4K felbontáshoz és 60 fps-es sebességhez bizony olyan komponenseket ajánlanak a fejlesztők, mint az Intel Core i7-1400F vagy az AMD Ryzen 9 5950X processzora, egy GeForce RTX 4070 vagy Radeon RX 7800 XT videókártya, mindezek mellé pedig 32 GB RAM. Persze ez már a felső határ, ennél kevésbé izmos konfiggal is nekiugorhatunk majd a civilizációnk egyengetésének. Csekk a Firaxis táblázatát!

A Sid Meier's Civilization VII 2025. február 11-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...