Brighter Shores - november elején indul az "új RuneScape"

Link másolása
Andrew Grower a 10 éve alapított új stúdiójával készítette legújabb free-to-play MMORPG játékát, a Brighter Shores zárt bétája október végén indul, a megjelenés pedig november elejére várható.

A Brighter Shores még meg se jelent, de már most sikerként könyvelhető el, több mint 100,000 ember kívánságlistáján pihen a RuneScape készítőjének legújabb játéka. A november elején megjelenő MMORPG legfőbb erőssége nem a grafikája lesz – anno a legendás alkotását se azért játszották rongyosra –, a bődületes mennyiségű tartalom és a végezhető szakmák/elfoglaltságok lesznek inkább az igazi vonzerők közt.

Még márciusban mutatták be a Fen Research berkein belűl készülő játékot, azóta pedig a neten már felbukkant néhány gameplay, most pedig egy új előzetes is megmutatja, milyen lehetőségek állnak a kalandoznivágyókra. A 10 éven át hegesztett point-and-click stílusú szoftver több száz órányi szórakozást ígér a játékosoknak, a veterán RuneScape-esek pedig garantáltan rácsapnak már első nap, de biztosan sok új embert bevonz a növekvő hype is.

A Brighter Shores zárt bétája október 22-én veszi kezdetét, a megjelenés pedig november 6-án esedékes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...