PowerWash Simulator - Shrek a házban

Link másolása
A népszerű magasnyomású mosó szimulátorban Shrek szülőföldjét és a környező királyságok helyszíneit lehet kipucolni, a most megjelent kiegészítőben mágikus mosóeszközökkel is takaríthatunk majd.

A PowerWash Simulator takarítószemélyzetének igen jó kapcsolatai lehetnek, az utóbbi időkben takaríthattuk Bikinifeneket, a Vissza a jövőbe idősíkjait, a Final Fantasy VII verdáit, de még a Warhammer 40K univerzumában is volt mit lemosni, most pedig a nyár végén bejelentett Shrek tematikájú DLC ideje jött el, amiben a következő pályák kapnak helyet:

  • Duloc
  • Hansel’s Honeymoon Hideaway
  • Shrek’s Swamp
  • Fairy Godmother’s Potion Factory
  • Dragon’s Lair


A mágikus birodalomban Shrek mocsarán kívül Jancsi és Juliska mézeskalácsházát, Duloc fővárosát, a Tűndérkeresztanyu bájital gyárát és az animációs mesékből ismert sárkány lakhelyét is alaposan ki kell takarítani. A Shrek-es sztori mellé továbbá új karaktermodell és skin is dukál, és több kisebb javítást is kap maga a játék a 7.99 eurós frissítés megvásárlásával (A javítások ingyenesek). A DLC a tegnapi nap folyamán vált elérhetővé PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...