AI Limit - gameplay bemutató

Link másolása
Egy újabb kínai játék, amely nagyon szép megvalósítást tudhat magáénak, vajon a játékmenet is fel tud nőni a grafikához? Lehet, hogy ez lesz az új Wukong?

Már rég nem adott jelet magáról az AI Limit, pedig már több, mint 5 éve készül, ezúttal egy gameplay videóval igyekszik emlékeztetni a játékosokat, hogy készülőben van a soulslike játék.

A mostanában megjelent vagy készülőben lévő Kínában fejlesztett játékok igencsak látványosra sikerülnek, gondoljunk csak a Black Myth-re és ezt a sort úgy tűnik a Sense Games alkotása se fogja megtörni. A most megosztott videóban 19 percig nézhetjük, ahogy a főszereplő Blader példány a földalatti csatornákban halad előre.

Persze nem minden a látvány, a souslike játékoknál kimondottan fontos, hogy a harc izgalmas élményt nyújtson, kellően változatos és minél folyékonyabb legyen. A játék adatlapja alapján számos fegyverrel vehetjük majd fel a harcot, amiknek mind lesz speciális képessége, ezek mellett varázslatokkal is operálhatunk a poszt-apokaliptikus világban.

Az AI Limit fejlesztői még idei megjelenéssel számolnak, és a tervek szerint PC-re és PlayStation 5-re érkezik.

 

Update: időközben lekerült az IGN oldaláról a videó, remélhetőleg gyorsan pótolják. Addig is egy korábbi szintén gameplay videó került beillesztésre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...