Újrakezdik az Amazon God of War-sorozatát

Link másolása
A két éve bejelentett amazonos szuperprodukció nem várt nehézségekbe ütközött, a showrunner és a két gyártásvezető távozása után a meglévő forgatókönyveket a nulláról fogják újraírni.

2022 decemberében jelentették be az Amazon és a Sony közös sorozatát, ami az ígéretek szerint hűen követte volna az új God of War-játékokat, azonban a meglévő forgatókönyvek valami oknál fogva mégsem fognak megvalósulni, hiába tetszett az mindkét közreműködő félnek. A projektből távozott Rafe Judkins (showrunner), és két gyártásvezető is odébb állt (Hawk Ostby és Mark Fergus), Cory Barlog viszont továbbra is közreműködik majd.

A döntést az Amazon és a Sony Pictures Television azzal indokolta, hogy más kreatív irányba szeretnének elindulni, ezért még most rebootolják az egészet. Kratos északi mitológiában eltöltött éveinek tévés feldolgozására így minden bizonnyal tovább kell majd várni, az új írói csapat megtalálása után eltarthatnak a munkálatok még egy darabig.

A Horizon netflixes adaptációjával sincs minden rendben, ott Steve Blackman (showrunner) toxikus viselkedése miatt kényszerültek szüneteltetni a produkciót, de szerencsére legalább a 2025-ben érkező The Last of Us második évadának premierjéről nem jött még semmi rossz hír.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...