Már több mint hatezer iPhone-játék kapható

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Hány játékot vettél meg eddig az iPhone-odra? Mi eddig úgy gondoltuk, sokat kipróbáltunk új rovatunknak köszönhetően, de kiderült, hogy van mit pótolnunk!
Hány játékot vettél meg eddig az iPhone-odra? Mi eddig úgy gondoltuk, sokat kipróbáltunk új rovatunknak köszönhetően, de kiderült, hogy van mit pótolnunk!



A hírek szerint ugyanis mintegy 6000 játék érhető el az Apple okostelefonjára, mely programok egyébként futtathatók az iPod Touch-on is. További érdekesség, hogy ez a rengeteg játék még így is csupán töredékét, körülbelül 30 százalékát teszi ki az elérhető 20.421 darab alkalmazásnak. Válogatni tehát van miből, aki pedig még mindig úgy gondolja, hogy az iPhone nem tud majd különösebben keresztbetenni a PSP-nek vagy a DS-nek, sürgősen gondolja át véleményét!
13.
13.
gerappa
Abban is van igazság, amit te mondassz.
12.
12.
fojesz
12: Nem az fps-en vagy a fifa-n volt a hangsúly, hanem hogy a DS-en megint teljesen más élmény játszani, mint PSP-n, ahogy iPhone-on is teljesen más lehetőségek vannak. Az, hogy nem játékra lett kitalálva, nem egészen igaz szerintem, mert tudatosan kellett tervezni ahhoz, hogy hatezer játék jelenhessen meg egy géphez. Nem mellesleg az Apple már jó előre bejelentette például az EA-val való partnerségét. Másfelől a PSP és a DS sem kizárólag játékra használható, így az Iphone-t sem érdemes beskatulyázni. Pont ez a jó bennük, hogy sok mindenre használhatók.
11.
11.
Mathia$
13: várd még kijön a N97 aztán majd N98 :DDDDDd
10.
10.
simon 555
Eloszor énis Iphone-t akartam venni!

De alig van benne valami!

A bluetooth szar benne!

Infra nincs benne!tovább nem is sorolom!

Osztán végul vettem inkább egy Nokia N95 8GB-ot!

és tokéletesen meg vagyok vele elégedve!
9.
9.
gerappa
fojesz, én a PSP-hez kapcsoltam a fifát meg az fps-t. A DS nem az én világom. Mégis a számko azt mutatják hogy többtízmillió embernek igen.
8.
8.
Mathia$
6: Ja én is nemrég nézegettem, háát.. eléggé meg van csonkítva , csak a touch az előnye más nem.



És 1 mobiltelefont szerintem nem kell összesorolni a pspvel,ds-el mert soha nem adnak el belőle 100 milliót sőt 50-et se
7.
7.
Kelcsi66
Eleinte Én is akartam venni iPhone-t, de inkább nem, vettem egy Nokia 5800 Tube XpressMusic-ot és tökéletesen megvagyok vele elégedve :) veri az iPhone-t,nem kerülnek rá még most semmibe a játékok, mert a Nokia ingyen adja rá...Azért nem mindegy, hogy ingyen vagy havi 15-16 ezer forint megy ki játékra..
6.
6.
fojesz
Mert a DS-en ugyanúgy tudsz FIFA-zni és FPS-ezni, mint a PSP-n?
5.
5.
gerappa
Ja egyébként itt a cikk utolsó mondatához annyit hogy labdába se fog rúgni a PSP-hez képest. A DS-nek pedig a térdéig sem ér majd. Az iphone nem játékplatform. Persze futtathatsz rajta mindenfélét, de elsősorban nem erre lett kitalálva. Például egy FPS-t vagy FIFA-t sosem lehet rajta úgy játszani, mint a Sony kézikonzolján.
4.
4.
gerappa
Szerintem az iőhone nem más mint egy túlhipe-olt félokos telefon. Amikor én akartam venni, se videofelvétel, se mms, valami félig használható gps, és még ki tudja mi tartott vissza a vásárlástól. Tulajdonképpen csak a multitouch fogott meg a készüléken. Végül X1-et vettem és nem bántam meg. Igaz hogy többe került mint egy iphone, de annyival jobb is.
2.
2.
Asher
Hát csak gratulálni tudok aki egy ilyen telefonnal tolja a dolgokat. Causalnak elmegy, de ennyiért nevetséges...
1.
1.
koffein
es ki vesz nekem iPhonet?





Ja akkor nemjätszok rajt (:-o)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...