BioShock 2 videóözön és fejlesztői interjúk

Link másolása
Öt új videó is érkezett a BioShock várva-várt folytatásról. Van itt minden földi jó, multiplayer bemutató, interjú, fegyverprezentáció és gameplay montázs is.
Öt új videó is érkezett a BioShock várva-várt folytatásról. Van itt minden földi jó, multiplayer bemutató, interjú, fegyverprezentáció és gameplay montázs is.

A Capture the Sister előzetesben egy új multis játék mód kerül bemutatásra - ha már uncsi a CTF. Itt zászló helyett egy-egy Little Sistert kell eljutatnunk a rejtekhelyéhez, ezzel szerezve pontot.


A következő interjúban az egyik fejlesztő mesél a multis rész megalkotásáról, a BioShock 2-ben használható plazmidokról, tonikokról és játékmódokról. A játékban szerzett pontokért új plazmidokat vehetünk vagy variálhatjuk a meglévőket, de bónusz sebzést is kaphatunk a legyőzött ellenfél lefotózásával.


Új fegyverek, plazmidok és ellenségek. Bár Big Daddy-k leszünk, a Rapture-ben újabb rémségek is feltűnnek, lesz új főgonosz, és új Splicerek is megmutatkoznak. Az egyik a Left 4 Dead játék Tankjára hajazó monstrum, aki még Big Daddy-nek se könnyű falat.


A karakterek és sztori előzetesből fény derül egy új szereplőre. Sophia Lengre Andrew Ryan vetélytársa volt, akit nézetei miatt száműztek státuszából, a háttérben azonban titkosan egyfajta szektát hozott létre, mellyel Rapture vezetését akarja átvenni.


És végül egy gameplay montázs, melyben sok új helyszín, fegyver és ellenség bukkan fel. Egyben egy kis ízelítőt láthatunk milyen is lesz egy Big Daddy-vel osztani az áldást.

5.
5.
Cinemabizarre
hogyha a little sistert kell majd folyton védeni mert meghalhat akk nekem vhogy nem anyira fog tetszeni xd nemúgy értve xd h nem próbálom ki de nálam az minusz....
4.
4.
soren ktp123
hát...igen ezzel én is így vok ...:/ , de én is inkább a szinglit várom jobban :D
3.
3.
drat576
#1: ezzel én is így vagyok, de itt amúgy is szerintem a single részen van a hangsúly, de már "muszáj" volt belerakni a multit, viszont nem arról lesz híres
1.
1.
tjames
Soxor leírtam már: a multi nekem felejtős...de a szingli részét várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...